Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem az van fent. Túrázásra tökéletes bemelegedve lehet lábtartóig dönteni, 95%-ban két személlyel használom és kb 15ezer kilométer van benne és kopásjelzőig még 1-2 ezer lehet benne
Nekem valami másik lánckenőt dobálta még anno az elektromos de kipróbálom azt is.
a gyári scottoiler olajat nekem is dobálta minden felé most sthil lánckenő van benne ezt nem dobálja szét
30-37648hatvanhat. Most indulok melóba... szerdán 13:00-tól itthon vagyok péntek 13:00-ig. Ez idő közt keress!
Tippem szerint a láncvédő az ami egyszerűen rövid.

A saját scottoiler olaját töltöttem bele.
próbálj sűrűbb olajat, 80w90et ír a gépkönyv gondolom neked is, mi azt tettünk bele és tudja a franc mikor lett apu motorja lemosva de nem mondanám hogy olajos, kicsit pár csepp szinte semmi
Nekem volt 2x.Nem csuszik,nem kopik. :-)
Szia!

Nagyon köszi!
Adsz egy telefonszámot, ahol tudnánk egyeztetni? Szívesen elgurulok oda, nincs messze.
Tegnap este értem haza a tesztkörről.A lánc elvileg jol néz ki de ülésig is feldobja a cseppeket,ha meg visszaveszem akkor nem keni.

Hosszabb tesztüzemre készülök már a generátor miatt is.
Brrrrrr......nagybanditon csuszott kegyetlenul,soha tobbe!
Toldjad meg azt a lancvedot ideiglenesen,pl egy olajosflakon darabjaval,tesztelj!Remelem sikerrel jarsz vegre!
Sajátkezi nincs csak az hogy másnak csúszik és kopik.
Köszi a választ! (kicsit megkésve,de megfeletkeztem a kérdésemről ) És metzeler roadtec z6-ról van tapasztalata vkinek?
Nekem ezres van,de Bakonycsernyén lakom... Ha erre jársz szívesen segittek!
Úgy néz ki ja.
Amúgy még küzdök az olajzóval.
Szerintem egyszerűen rövid a láncvédő.
Nekunk suliba az egyil tanar mindig mondta hogy 14,2folott legyen mert alatta szar a toltes de erdekes hogy szinte minden motornak 13,6-7 es 14,1-2kozott volt

Most johetsz mecsekburgerezni Sanyival
A 2. ujratekercselés.............majd 2 km után elszállt a vdiúj kínyai fesszab............(.már bennük se lehet megbízni) így maradt benn a mecseki féle.
Evvel így stabil 14-14,3v a kínai feszmérő szerint.

Érdekes hogy a még kínaibb maxwell multiméterrel mérve 0,2-0.3v al kevesebb az akksin mérve.

Tehát inkább a régi gyári konfig szerinti 13,8-14v közt tölt.

És mivel kézikönyv szerint 13,5-15v közt kell lennie a jónak így .
Na zsir, kolbaszzsir, metal generator ujratekercseles megoldotta ? Latod latod a horneten 15ezer volt egy bontott gyari generator
Az ő bajuk nem az enyém.

de végre megy............................még.
Na jo de a tiedet senki sem akarja nezegetni
Én bármikor megengedem.............se nem ezres,nem SV és nem suzuki.
Sehol senki? Nemár...
Esetleg Gyurcsokkal beszelhetnel.
ez sanyarú!
azért ezzel kicsit várok, hátha valakinek volt hasonló problémája, aztán ráolvasott és elmúlt. szívesen megúsznám a villa szétszedést.
Pedig ha az a gond csak szétszedve lesz biztos mi a baj.