nekem is van egy ugrásom, de nem merem elhasználni. Már azzal a lélekvesztővel is gondom van, amivel felvisznek, de hogy az ernyő tényleg ki fog nyílni, azt miért kellene elhinnem? Engem fegyverrel sem lehetne rávenni, h kiugorjak. A pilóták szokták mondani, "ép ésszel, ép gépből, ép ember nem..." --- tudod.
Meg vannak hülyülve az autósok.
Múlthéten tettem egy kört... 2x jöttek ki elém kis ívben, 1x nagy ívben. Mindannyiszor nyilvánvaló volt h ottvagyok, de kijöttek hogy fékeznem kelljen. Ezen felül 2x gondolták azt, h alap mercikkel meg nemtommikkel legyorsulnak, és meg kell fegyelmezni h ne menjek előre a sorok közt (pedig szabad is ugye). Végülpedig Érdi körforgalom, az elkerülő felől jön, rögtön a tescoba kanyarodna ki, és úgy gondolja, hogy akkor már nem számít hogy én is ott vagyok. Még jó, hogy lassan mentem. Bejön elém simán. Integetésre, kürtjelzésre azt sem tudja, melyik bolygón van... de az autóba azért beül.
Legyen akkor Vanyeké,ő régebbi ember itt.
Vanyek,nyugodtan vedd meg,az én motoromnak ez a legkisebb baja hogy még plexi nem lesz
Tavaszra áll össze,most mindent megveszek hozzá,majd megy a szerelőhöz.
Igen Laller,jól emlékszel,Lellei vagyok,de most még nem tartózkodok otthol.
A jobbos tükröt megvették, hétfőn adtam postára. Jól emlékszem hogy valahol a Balaton környékén vagy? Szombaton megyünk Tihanyba ha ott jó akkor elviszem a plekót és megnézed hogy milyen.
Múlthéten tettem egy kört... 2x jöttek ki elém kis ívben, 1x nagy ívben. Mindannyiszor nyilvánvaló volt h ottvagyok, de kijöttek hogy fékeznem kelljen. Ezen felül 2x gondolták azt, h alap mercikkel meg nemtommikkel legyorsulnak, és meg kell fegyelmezni h ne menjek előre a sorok közt (pedig szabad is ugye). Végülpedig Érdi körforgalom, az elkerülő felől jön, rögtön a tescoba kanyarodna ki, és úgy gondolja, hogy akkor már nem számít hogy én is ott vagyok. Még jó, hogy lassan mentem. Bejön elém simán. Integetésre, kürtjelzésre azt sem tudja, melyik bolygón van... de az autóba azért beül.
Vanyek,nyugodtan vedd meg,az én motoromnak ez a legkisebb baja hogy még plexi nem lesz
Tavaszra áll össze,most mindent megveszek hozzá,majd megy a szerelőhöz.
Igen Laller,jól emlékszel,Lellei vagyok,de most még nem tartózkodok otthol.
Probaltad a lidl-s szazforintos pekarut?
Fekete van 9000 ért,de az ronda.
Tőled amúgy is kellene az egyik tükör,ha még megvan.A jobbos.
Lustasag fel egeszseg?
En is vagyom sok gyari cuccra.
Szinte csak azt veszek.
Az kicsit drága móka újba
Hát akkor így jártunk,igaz nekem ráér,nem tudom idén elkészül e