Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztosan.De hogy hogy azt ne tudom.Legrosszabb esetben karbi cserével.De lehet már kiiktatták.
Zoli. a 25kw korlátozást ki lehet iktatni? 25kw van a német vám papírra írva... hülyét kapok
Hu bakker ez nagyot kapott.
Remélem egyben vagy?
Jobb oldalán csúszott, baloldalt csak sípcsonttal nulláztam a tankot. Nekem anno ez 100.000-be fájt. Tankot ebayről 50-ért, plussz a többi.
reméljük nem fog sokba fájni
Hát ez az új dizájn, most indulok Motorradba, hogy megnézzék
lenne egy olyan kérdésem. láttam hogy van ebből az N-es ből 25kw verzió.itt az elektronika van folytva vagy vmi szukito? ki lehet ezt szedni?
oké. köszönöm. majd kelleni fog pár kép nekem..
Egész nyugodtan, bár nekem 2004-es van, nem tudom,hogy az mekkora segítség lenne. DE! Van ismerősöm akinek a régi sv-je van. Sőt egy családban kettő is, egy S-es és egy N-es! Ha gondolod segítek felvenni velük a kapcsolatot!
szia. nekem nagyon nagy segítség lenne ha élőbe is lathatnam a motorod. pár képet csinálnék róla ha nem baj!?
Holnap feltöltök majd pár képet, meg megírom mit mondtak rá, még úton vagyunk hazafelé.

Majd mond mi lett az eredmény............és mennyi.
Rendben, holnap betolom, köszönöm!
Szépen le lett zúzva ez a moci
Remélem itt követhetjük a felépülését folyamatosan
Amúgy én is szegedi vagyok, de sajnos nem sokat tudok segíteni a helyreállításban, viszont szívesen megnézem majd ha elkészül
Kb egy traktor foncsora van belehekkelve a lámpába? Nekem mikor ilyen SV-m volt abba egy sík üveges foncsor volt, és az biztos gyári volt
motorrad,hollós.
Sziasztok! Elcsúsztam a motorommal és sikeresen leoffoltam az elejét. Fel szeretném méretni a kárt, hogy el tudjam dönteni érdemes e rákölteni. Tudtok ajánlani szervizt, szerelőt aki tud ebben segíteni? Üdv, Pp
Nekem ha jól emlékszek megvannak a gyári fékcsövek. Ha kell olcsón odaadom. Jelképes áron.
Ha már otorozni nem is de kicsit hebrákolni azt tudok.
Mondtam hogy innét jó nyerni............vagy legalább a bronzérem is jó lehet.
Nekem kicsit muheresszivacsos a végeredmény de még rá kell sütni 160 fokon.Jobb mint a kiindulási alap.
kormány csapagyat kedden megnézem,az előbb láttam hol bal oldali felfogatåsa a hűtőnek letört. oda fabrikalni kell vmit
Egy elso leomlo meg valami hatso dob fog kelleni es egy akksi az inditashoz.
Megneznem a kormany csapagyat masodik korben.
Es letornem a kezet annak aki levagta a fekcsoveket.
na íme a képek.remélem jók lettek.