Ez tényleg rajta van, vagy csak photoshop? Olyan kicsi, hogy nem látni.
Egyébként borzalmas! Aki ilyet tesz attól sajnálom a vagyonát. Igazán vehetett volna valami több 10 milliós gépet, ami erre van kitalálva. Mellesleg, ahova síelni megy az ember, ott általába hó is esik. Nem ártana valami olyan, ami hasonló luxus és átviszi tűzön-vízen. Ízléstelen...
Nem.....egy halom taska felpokozva es gyiiiiii.
Evi 2 alkalom miatt ertelmetlen sokszazezret kiadni dobozokert.
Nekem fog kelleni de nem doboz.
En hosszan megyek.
Az atlagos sportolonak ketevente egyszer kell.
S6 és egy Ferrari nem egy kategória. Egy S6oson még csak-csak elnézi az ember, végül is nem szupersport autó, mint ahogy egy VFR sem egy szupersport kategória
apámék CB1300-asán Tommot ülés van. Ők nagyon szeretik. Nekem nem a zselé hiánya a gond, szimplán az ülés mérete. Szivacs átszabásáért pedig nem vinném hozzájuk ilyen horror áron:)
Én elhiszem, hogy a sportgépek is alkalmasak túrázásra, mert miért ne tudnák azt hozni némi átalakítással, mint bármelyik másik motor. De ez olyan, mint egy ferrarira vonóhorgot tenni vagy tetőcsomagtartót. SZENTSÉGTÖRÉS! Akárki magyarázhatja nekem, akkor se fogom megváltoztatni a véleményem, mert nem megy. Képtelen vagyok feldolgozni a látványt és azt, hogy így elrontják mindazt, amit a gyárban a formatervezők kiizzadtak magukból, hogy már ránézésre azt sugározza amire hivatott a gép.
Nekem is ez a legnagyobb bajom az SV-vel. Tök jó hogy kis keskeny, jól lehet terelgetni. De mivel nem az egész fenekem van az ülésen, ezért sokkal hamarabb megfájdul. Már az is megfordult a fejemben, hogy átalakítom valami böszömszéles "fotellé" mint a gixeren van :D
én személy szerint a ducatit + kawát nem szeretem, de a V2 mindig is a szívem csücske marad. milyen király lenne egy v2-es gixxer olyan 750-900 köbös, vagy egy három hengeres gixxer...
Nem így értettem. A V2-es Ducati, az sport motor, ami oda tartozik ahova GSX R, CBR, ZXR, stb. Arra gondoltam, hogy a gyártó hova, kinek és mire szánja!
A V2-es dolgot elhibáztam, nem írtam körbe kristálytisztán, hogy mire gondolok ez alatt. Sry.
De ennek fényében remélem, hogy most egyértelmű voltam
Tomika, küldj mailcímet és elküldöm amit én kaptam segítséget. Akivel a kapcsolatot felvettem, két éve küldte ki a srácnak angliába a kosarat. Két hét múlva jött is vissza spécin átalakítva. De majd elküldöm amit ő írt, hogy milyen lett utána a masina járása.
Akkor volt 84 ezer, forintba átszámolva cakk-pakk.
én egyszer láttam 600rr-en hátsó dobozt, hááát.....
azt vidzont nem hiszem, hogy a v2 meg a sportmotor nem fedheti egymást. ott van pl a ducati (mondjuk ha megtehetném, hogy új gépet vegyek akkor igen nagy eséllyel megint ezt választanám).
Őszintén szólva én is sokkal szívesebben használnék valami jó sportmotort, csak évi 1-2 találkozó vagy egy nagyobb nyári túra alkalmával mindenképp szükség van a pakolhatóságra. Most hétvégén is rengeteg busát láttam feldobozolva, nem tudom ahhoz létezik/ett-e gyári megoldás. Igaz ezek már picit más kategóriába tartoznak megint, de nem látok kivetni valót :)
Najó, de bakker... Egyszer-egyszer persze, használj aaz ember túrára, hisz enagyon kevesen tehetik meg, hogy ilyen-olyan motort tarsanak erre-arra a célra. De akkor is, egy sportmotor úgyanúgy életformát takar és életérzést ad, akár a V2, naked bikeok vagy cafe racerek, stb. Olyan dörgedelmesen szörnyű, amikor a motor ezen karakter sajátossági már a látványban eltűnnek...
Attól még hogy nem arra találták ki, ugyanúgy teljes értékű túrázó is lehet. pláne ha még kényelmes is. Márpedig a 9-es az. Évi néhány alkalommal van csak rá szükség, addig simán felpattintható a rendszer.
Engem egyedül a dobozolhatóság nehézsége zavar bennük. De most hétvégén láttam pár ötletes megoldást. 08as 600asra egy topcase szerű tartó, és azon volt egy 60L környéki louisos vízálló henger. Egy barátom pedig a ZX9-re csinált nemrég oldaltartókat Krauser K-wing rendszerhez.
Egyébként borzalmas! Aki ilyet tesz attól sajnálom a vagyonát. Igazán vehetett volna valami több 10 milliós gépet, ami erre van kitalálva. Mellesleg, ahova síelni megy az ember, ott általába hó is esik. Nem ártana valami olyan, ami hasonló luxus és átviszi tűzön-vízen. Ízléstelen...