Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Valaki kérdezett pár oldallal előbb csomag tartó konzollal kapcsolatban. Az enyémmel most készültem el, felteszek pár képet ötlet adónak.
Szerszámom nincs hozzá, azt hittem ezek patent szemesek.. akkor lehet mégis el kell vinnem valahova.. Végülis kb 5ezret megér és nem szívok vele egy délelőttöt :)
Köszönöm!
A lanc nittelessel lehetnek problemaid, ha nincs hozza szerszamod. A tobbi sima ugy.
Sziasztok!
Láncszett csere mennyire bonyolult? Otthon, átlagos szerszámozottsággal kivitelezhető? Szerintem igen, csak azért kérdezem, hátha van valami buktató amire nem gondolok...
Zöldellnek-e a lombok a tengerparton?
Ja? Akkor jó utat!
Köszi, nézem...
Mar elindultunk.
Kékhold-at nézted már?
Egyebkent sima mar nem lesz, csak 2-es, szerintem.
Mikor indultok?
Minek?
Holnap jön valaki a Hungaroringre?
Sziasztok!
Ezer éve jártam itt utoljára...
Szükségem lenne egy kis segítségre.
Tud valaki gumist aki árul Continental Road Attack gumit, nem aranyárban van, és fel is szereli.
3-4 éve Vecsésen vettem a mostanit, de nem emlékszem, és nem is találom kitől...
Köszönöm.

Üdv, Zoli
tudtok jó fényezőt?
minta is kellene.
Halihó!
Ma du. 5 körül baleset volt Heves és Jászapáti között, egy 1000-es piros SV két szép krómdobbal feküdt az árok szélén, cigányok kék Astrával, meg egy másik faszi valami fehér személyautóból átalakított furgonka. A mentő sziréna nélkül ment el, motorost nem láttam, remélem nincs baja. Tud bárki bármit?
Az EBC jobb.
Nissin volt előtte.
jaja, ő
Most már mindegy 11ezer kicsit húztam a szám de nem tudok mit tenni motoralkatresz.eu-n lett volna 10körül a nissin. Fr csinálja azt?
Vasárnap rendeltem a pacák küzdött hogy kedden jön de csütörtökön jött.
Nem kért PK-t.
az a baj hogy csütörtökön reggel indulunk, szerintem ma délután megrendeltem volna, jobb esetben pénteken feldolgozzák, hétfő ugye szünet nem biztos hogy ide ért volna
9900.-+pk.
EBC-t vettem, valami hh azt mondta a srác szinteres a másik meg carbon kerámia Lesz ami lesz remélem nem fog gyorsan kopni és a tárcsát sem eszi meg 11ezerért
Mar labon allt a motor es villogo mento mellett alltak emberek de inkabb dumaltak mint dolgoztak.
Viccet félretéve, remélem jól van a motorostárs. Lehet valamit tudni a körülményekről?
Oldalidom nyomokban sem volt rajta.