Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindjárt lemegyek, megnézem, hogy a garázsban van-e az enyém.
Valaki rendesen lezuzott egy feher sv-t kistarcsa elott a 3-ason.
Innen esetleg?
emailem: jszunai[kukac][nagy levelező rendszer by google].com
SA-t vedd a brembobol.
Sziasztok!

Első fékbetétet kell majd cserélnem elöl. Még 2mm körül van amíg eltűnik a barázda, gyári fékbetét. KB mennyit megy el ez még, egy átlagos hegyi használatnál?

Újban Brembo-t néztem, de nem tudom mennyi különbség van az "utcai" és "utcai, sport" között. Árban 1000Ft/oldal.
Köszönöm a segítséget!
EBC...a másik felejtős...van olyan hely (pár ismerős ilyennel jár) ahol ha viszed a kopott betétet rásütik az említett kopó réteget...na az csodát tud művelni a tárcsával.
EBC vagy goldfren fékbetét ?
vágott slick kb 2-5 ezret bír.
szerpentinezni nem annyira jó, mint egy sportgumi, mert nem tudod melegen tartani, ha meg nem elég meleg akkor nem tapad.

java:
többféle fejlesztés van megkérdezem pontosan. van emailod?
Java fejlesztő vagyok, miről volna szó?
Nem tehetek róla.
hát akkor tabu

M7 letenye.
Nekem.
erre nem mondok semmit Pénteken ha a 6oson jöttök lefelé nemtudom mikor de 11körül tudok szolgálni elemozsiával
Én úgy nézek ki mint akinek kell a többlet tapadás és má csak a supercorsában bízhat?
HA van jó ismerős akkor a d211-d212 és supercorsákat érdemes vadászni, 15-20ezer között szoktak adni egy szettet. Egy jó barátom a busán 5-7ezret szokott beletekerni. Árban természetesen sehol sincs egy pr szetthez viszont aki szeret szerpentinezni annak jobb sokkal
Hátttt................attól függ mennyiért veszed.................de ja.
Akkor nem valami gazdaságos... :)
Nem egyszerű.
Pilóta,motor,útminőség,tempó,gumitipus,elhasználtság
függvénye.
De KB 2-5e közt fut egy ilyen.
A vágott slicket amúgy nagyon gyorsan megeszi az utcai használat?
most is az van fent, csak pályára nem jutottam ki vele :(
Nekem elöl-hátul az van (2-es).
De nem motorozok annyira a tapadáshatáron, hogy bármit mondhatnék...
Féktávon szerintem jó. Kanyarban passz.
De úgyis lesz majd, aki azt mondja, hogy ezzel nem lehet motorozni, nem éri meg, bakelit az anyaga, és vegyél vágott slicket :-)
z
conti sportattack-kal (sportattack 2) szemezek azt ismerem. használt itt valaki contit mostanában?
már azt sem tudom hol érdemes gumit nézegetni :(
Tavaly vettem a revolutionnal.
Most 225 euro a szett jb 69e.
hol láttál ennyiért pirellit?