Első fékbetétet kell majd cserélnem elöl. Még 2mm körül van amíg eltűnik a barázda, gyári fékbetét. KB mennyit megy el ez még, egy átlagos hegyi használatnál?
Újban Brembo-t néztem, de nem tudom mennyi különbség van az "utcai" és "utcai, sport" között. Árban 1000Ft/oldal.
Köszönöm a segítséget!
EBC...a másik felejtős...van olyan hely (pár ismerős ilyennel jár) ahol ha viszed a kopott betétet rásütik az említett kopó réteget...na az csodát tud művelni a tárcsával.
vágott slick kb 2-5 ezret bír.
szerpentinezni nem annyira jó, mint egy sportgumi, mert nem tudod melegen tartani, ha meg nem elég meleg akkor nem tapad.
java:
többféle fejlesztés van megkérdezem pontosan. van emailod?
HA van jó ismerős akkor a d211-d212 és supercorsákat érdemes vadászni, 15-20ezer között szoktak adni egy szettet. Egy jó barátom a busán 5-7ezret szokott beletekerni. Árban természetesen sehol sincs egy pr szetthez viszont aki szeret szerpentinezni annak jobb sokkal
Nekem elöl-hátul az van (2-es).
De nem motorozok annyira a tapadáshatáron, hogy bármit mondhatnék...
Féktávon szerintem jó. Kanyarban passz.
De úgyis lesz majd, aki azt mondja, hogy ezzel nem lehet motorozni, nem éri meg, bakelit az anyaga, és vegyél vágott slicket :-)
z
Innen esetleg?
Első fékbetétet kell majd cserélnem elöl. Még 2mm körül van amíg eltűnik a barázda, gyári fékbetét. KB mennyit megy el ez még, egy átlagos hegyi használatnál?
Újban Brembo-t néztem, de nem tudom mennyi különbség van az "utcai" és "utcai, sport" között. Árban 1000Ft/oldal.
Köszönöm a segítséget!
szerpentinezni nem annyira jó, mint egy sportgumi, mert nem tudod melegen tartani, ha meg nem elég meleg akkor nem tapad.
java:
többféle fejlesztés van megkérdezem pontosan. van emailod?
M7 letenye.
Nekem.
Pilóta,motor,útminőség,tempó,gumitipus,elhasználtság
függvénye.
De KB 2-5e közt fut egy ilyen.
De nem motorozok annyira a tapadáshatáron, hogy bármit mondhatnék...
Féktávon szerintem jó. Kanyarban passz.
De úgyis lesz majd, aki azt mondja, hogy ezzel nem lehet motorozni, nem éri meg, bakelit az anyaga, és vegyél vágott slicket :-)
z
Most 225 euro a szett jb 69e.