Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!

Eldöntöttem, az lesz, hogy megpróbálok kifogni egy olyan példányt ami már módosítva van, ha pedig csak gyári futóművel fogok találni számomra megfelelő motort, ÉS nem fog tetszeni a viselkedése, akkor rááldozom a pénzt az új rugókra. Most jött el a pillanat, hogy menthetetlenül SV-s lettem

gss te pedig fogadd őszinte részvétem. :(
Ja.
Épp ilyen is van itthon... Csak nehogy délre induljanak és északról érkezzenek
Csak egy betű különbség van, ha már a képrejtvényeknél tartunk
Szerintem annak nincs kereke...
ha jól gondolom az út teljes hosszán nem is tud majd lábon menni a motor
mekkora titkolózás van itt
Messzebb.
Hétvégén Horvátország? Tengerben már lehet ilyenkor fürdeni ?
Áhh sajnos csak sír a szám! Nem lesz motorom egy darabig...
Ja.
kevés a vásárló ?
Köszönjük.

" + a ruha anyagok és azok alapanyagaiból kihulló, illetve azokról pl. surlódással, kopással leváló szálak kis csomókban gyűlő "szöszmösz" hulladéka. / pl. a szövő és varró üzemek takarítói mindennap azt gyűjtik a szemétbe."
Mi a szösz?
Szeva!

Vigyázol rá? Szólj, ha unod, visszavenném!
Szia! :D
Nem..............innen dunaujváros nem egyszerű egy használtgumiért.

Én aszódon csináltatom a gumizást de csak úgy hogy kikapom be a csomagtartóba és visszarakom.
ABS szenzor és ABS jeladó tárcsa előre + hátra... Jó lenne használt is, illetve nem csak SV jó, mert ugyanaz a DL meg a Bandit is (meg nem tudom még mi, ennyit sikerült kiderítenem...)

Ha jó bontót is tudnátok, az is sokat segítene!

Köszönöm szépen!
puminál is szereltetted? ha igen akkor szépen dolgozik?
Újban a revolutionmotor.hu-n találtam a legjobbat használtban innen a brian sráctól vettem meg a pumigumitól.
Sziasztok régi és új arcok!

Maradt egy SV 650 (K6) gyári légszűrőház beömlőm (mert anno 1000-ére cseréltem), hátha valaki tuningolna és nem akarja a gyárit szétberhelni!

Valamint megtaláltam az SV 650 használati útmutatóm, hátha valaki nem tudja melyik a motor eleje!

Ha valakit érdekel írjon az adatlapomon található mailcímre!
kérdés: gumit most hol érdemes venni (akár használtat is)?
valami sport gumi kellene, de nem vágott slick. Valami javaslat mit lenne érdemes? Sajna nem vagyok képben, mert egy ideje csak pirelli supercorsa van / volt a gépen.
nekem nem progresszív rugó volt benne, hanem rendes rugó csak a súlyomra szabva. valahonnan az USA-ból jött szelepekkel együtt.
hátra gsx-r600 K4 rugós tag került így egészen frankó lett.