Eldöntöttem, az lesz, hogy megpróbálok kifogni egy olyan példányt ami már módosítva van, ha pedig csak gyári futóművel fogok találni számomra megfelelő motort, ÉS nem fog tetszeni a viselkedése, akkor rááldozom a pénzt az új rugókra. Most jött el a pillanat, hogy menthetetlenül SV-s lettem
" + a ruha anyagok és azok alapanyagaiból kihulló, illetve azokról pl. surlódással, kopással leváló szálak kis csomókban gyűlő "szöszmösz" hulladéka. / pl. a szövő és varró üzemek takarítói mindennap azt gyűjtik a szemétbe."
ABS szenzor és ABS jeladó tárcsa előre + hátra... Jó lenne használt is, illetve nem csak SV jó, mert ugyanaz a DL meg a Bandit is (meg nem tudom még mi, ennyit sikerült kiderítenem...)
kérdés: gumit most hol érdemes venni (akár használtat is)?
valami sport gumi kellene, de nem vágott slick. Valami javaslat mit lenne érdemes? Sajna nem vagyok képben, mert egy ideje csak pirelli supercorsa van / volt a gépen.
nekem nem progresszív rugó volt benne, hanem rendes rugó csak a súlyomra szabva. valahonnan az USA-ból jött szelepekkel együtt.
hátra gsx-r600 K4 rugós tag került így egészen frankó lett.
Eldöntöttem, az lesz, hogy megpróbálok kifogni egy olyan példányt ami már módosítva van, ha pedig csak gyári futóművel fogok találni számomra megfelelő motort, ÉS nem fog tetszeni a viselkedése, akkor rááldozom a pénzt az új rugókra. Most jött el a pillanat, hogy menthetetlenül SV-s lettem
gss te pedig fogadd őszinte részvétem. :(