Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm!
Mindjart jon valaki aki tudja , hogy hol kaphato ez a magyar cucc.
Hol találhatok ilyet? :) Ez már a 2. ami gyári és tönkre megy.
Valószinűleg hibás a feszültség szabályozó. Tönkre fogja tenni az akksit. Kapható hozzá utángyártott feszszabályozó ami magyar gyártmány és elég jó! kb 15000ft.
Sziasztok!

A következő problémában kérem a segítségeteket:
1999-es SV650N feszültségszabályzója nálam úgy működik, hogy alapjáraton lekapcsolt lámpával normálisan tölt kb 14V-al. Felpörgetve 5000-es fordulatig lekapcsolt lámpával felszalad kbv 18V-ig. Ugyanígy pörgetve felkapcsolt fényszóróval megint normál 14V körül tölti az akksit.
Kérdésem az lenne, hogy ez mennyire normális jelenség? Az a 18V nekem kicsit soknak tűnik. Előre is köszönöm a válaszokat!
Bakker... Akkor az a baj..
Akkor szét lesz vágva..
A 2004 utaninak mas a segedvaza.meg meg par dolog.
Szerintem itt a bibi.
Nahh, még mindig nem teljes az öröm...
Fel akartam rakni a kipufogót (tehát még egyszer: teljes gyári rendszert vettem) és egyszerűen nem passzol. Ugye 3 helyen kapaszkodik a kipu: egy a dobnál, kettő a blokk alatt. A dob füle sehogy nem akar passzolni a lábtartó nyúlványához, de még az alsó kettő is csak erőltetés hatására tud a helyére kerülni.. miért lehet ez? Az eladó csak annyit tud hogy szögletes vázas sv -ről való(import motorról maradt). 2004-esem van nekem, vannak különbségek? Valószínűleg szét lesz vágva és csináltatok hozzá összekötőt.
Na a nagy kipufogó csere közben úgy adódott hogy tőcsavaros lett az első hengerem
Az egyik 8as,a másik 10es...kicsit bele volt rohadva...
Azért volt egy kis
Jahh és az is kiderült, hogy az indexeim bár ledesek, van bennük E jelzés. Akkor ezt így át kell engedjék?
Másik kérdés, hogy múltkor volt téma a hűtőfolyadék. A gépkönyv mit ír elő? Milyen kódot(valami g betűs kódok vannak úgy tudom)?
Sziasztok.
Első kérdésem az lenne ha kicsit sportosítani akarok az első rugózáson milyen olajat öntsek a villába és mennyi kell?
A másik hogy amikor felkapcsolom a világítást ugrálni szokott a fordulatszámmérő. Az mitől lehet vagy merre keressem a hibát.
A motor a 2001-es 650-es.
Segítséget előre is köszönöm.
Az akkumlátor sarud nincs véletlen meglazulva?Én a múltkor elfelejtettem meghúzni és akkor szaggatott a gyújtás és össze vissza járt a kilóméter óra.
Most vettem 25 ért, majdnem egész rendszert, csak az első könyök nincs hozzá :)
Így még darabolni se kell majd :)
füldugó: egészen addig imádtam, amíg szét nem szakadt. Az újakhoz látom már pótot is adnak, az enyémhez nem volt... Sajnáltam az újabb tizest. Inkább bementem egy gyógyszertárba, és vettem ott. Ehhez is van műanyagdoboz, meg nyakba is akasztható, és vidám fiúk szineiben kapható. Annyi, hogy tömör: tehát a nyomáskiegyenlítések a dobhártyán kívüli részen nem tudnak megtörténni. Engem ez nem zavar (voltam már vele Bp-Tátra-Bp szintkülönbségen).
És minden zajt szűr, nemcsak a szelet. Hanem a forgalmi zajokat is. De az ára magáért beszélt (talán 1k? Vagy annyi sem?). Ebből tudok másikat venni, ha szétmegy.
nekem a sportdobom is gyári suzuki
15K-ért már vehet az ember gy gyári kipufogót és onnantól soha semmilyen gond nem lesz vele a vizsgán.
Én vettem egyet. Tényleg drága, de marha jó! Igaz előtte nem volt még másfajta, szóval nem tudnám megmondani, hogy egy olcsóbbhoz képest megéri -e a magasabb ár.
Van egy füldugó valami dögdrága alpine vagy mi................az jó erre.
Itt a Váci úton nem nagyon vesznek tudomást erről az alkonyulásról..
Némelyek olyan dobbal-hanggal mennek hogy az már a b...g kategória.
Ahogy tsanyi mondja, bármikor..
Egyébként arra gondoltam, hogy azt mondta a srác, hogy ugye fényképezik, meg akár webkamerával is figyelnek egy két vizsgaállomást és már az alapján is kérhetik a felülvizsgálatot. Az meg hogy plusz pár ezerért átenged, elég nagy rizikó mert akár hónapokra be is csukhatják az állomást ha szabálytalan volt...
Mindegy,a kipu úton van, holnap meglesz ha minden jól megy, indexek jövő héten, rendszámot lejjebb hajtom kicsit, meg lehet kap másik konzolt, világítással mindennel és akkor egyben tudom cserélni is vissza a vizsga után, aztán ha külföldre mennék akkor is meg tudom gyorsan csinálni szabályosra
Gsxr 1000 k5 vagy folotte.
Okos hozzászólás
köszönöm
Puding próbája az evés :D
Ezt senki sem fogja megmondani. Ha megmondja, akkor el ne hidd a "megmondónak"!
Tanácsom: üljön rá egyre és próbálja ki! Minden efféle kérdésére választ kap 5 perc alatt.
Magypm szépen köszönöm Coro Z!
Még egy kérdés !
100-110 kg a barátom!
Első nagymotorja lesz.Nem lesz gyengusz szerintetek?