1. nekem Sanyi csinálta. Nincs semmiféle futómű-BAJ! Van, aki a keményebb futóművet szereti, ennyi.
2. 183cm, néha a térdem fáj. néha meg a seggem. de ez térd- és seggfüggő.
mindkét dolog fel van fújva, egyik se olyan komoly, hogy ez tartson vissza a vásárlástól. Az SV nagyon jó kis univerzális motor, semmi baja az égvilágon, de ha valamibe a maximalisták nagyon bele akarnak kötni, akkor az ez... másnak meg fel se tűnik.
1.: normál használatnál teljesen rendben van a gyári futómű, viszont ha sportosabban közlekedsz érdemes machinálni vele. Én is télen váltottam Wilbers progresszív rugókra. Most sem egy sportfutómű, de rengeteget segített rajta. Ha picit többet szánsz rá, akkor egy gsx-r, zx, stb elejét beletehetsz, ettől jobbat nemigen tudsz vele művelni.
2.: kinek mi. Sok embernek teljesen megfelel, számomra kényelmesebb lenne egy szélesebb ülés. Nem a keménységével van gond, szimplán csak annyi hogy ha nagyobb az üleped, nem fekszik fel teljes felületén. Gyári ülés sem tragédia, napi 300km nem okoz problémát, 4-500tól viszont kezd fájós lenni számomra. Utasülésre nem hallottam még panaszt.
1. Engem a rugózás nem zavar. Volt mar motorom, ami feszesebb volt, de átlagosan használva együtt lehet élni vele két személlyel is. Persze terepre ne ilyet vegyél. :)
2. En meg senkitől nem hallottam, hogy kényelmetlen lenne, barátnőm szerint kimondottan kényelmes. Napi hetven kilométert járok vele, nem kinlodok rajta. Talan annak lehet kényelmetlen, aki mondjuk túra motorokhoz szokott, annál azért sportosabb az uleshelyzet.
Sziasztok!
Új vagyok a fórumon, mert még nem is vagyok sv tulaj, csak szeretnék lenni. Engem konkrétan a futóműről hallottak tartanak vissza a vásárlástól, meg az állítólagos kényelmetlenség.
Két kérdésem lenne:
1.: A rugócsere tényleg frankón megoldja a futóműbajt? hzolee te konkrétan milyen rugókat tettél bele?
2.: Tényleg kényelmetlen-e a motor? 175 vagyok. Az utasüléssel mi a helyzet? Ha tényleg kaka a kényelem, azt lehet orvosolni valahogy?
Elméletileg központi árlistával dolgoznak mindenhol, de kisebb-nagyobb eltérések lehetnek. Körbe kell telefonálni néhány kereskedést és megérdeklődni az árakat.
Amúgy mi kell hozzá?
szükségem lenne egy pár ÚJ alkatrészre. Tudtok egy olyan kereskedőt/szervízt/kapcsolatot mondani (lehetőleg Budapesten), aki nem aranyárban méri az alkatrészt?
Vagy ezeknek központilag szabályzott áruk van?
Sajnos semmi sőt rosszabb...szerintem újra próbálkoznak a visszavétellel csak keresik hozzá a jogalapot ami ugye nem nagyon van..... ....a bowden meg majd megjavul...mi a baj vele?
2. 183cm, néha a térdem fáj. néha meg a seggem. de ez térd- és seggfüggő.
mindkét dolog fel van fújva, egyik se olyan komoly, hogy ez tartson vissza a vásárlástól. Az SV nagyon jó kis univerzális motor, semmi baja az égvilágon, de ha valamibe a maximalisták nagyon bele akarnak kötni, akkor az ez... másnak meg fel se tűnik.
2.: kinek mi. Sok embernek teljesen megfelel, számomra kényelmesebb lenne egy szélesebb ülés. Nem a keménységével van gond, szimplán csak annyi hogy ha nagyobb az üleped, nem fekszik fel teljes felületén. Gyári ülés sem tragédia, napi 300km nem okoz problémát, 4-500tól viszont kezd fájós lenni számomra. Utasülésre nem hallottam még panaszt.
2. En meg senkitől nem hallottam, hogy kényelmetlen lenne, barátnőm szerint kimondottan kényelmes. Napi hetven kilométert járok vele, nem kinlodok rajta. Talan annak lehet kényelmetlen, aki mondjuk túra motorokhoz szokott, annál azért sportosabb az uleshelyzet.
Új vagyok a fórumon, mert még nem is vagyok sv tulaj, csak szeretnék lenni. Engem konkrétan a futóműről hallottak tartanak vissza a vásárlástól, meg az állítólagos kényelmetlenség.
Két kérdésem lenne:
1.: A rugócsere tényleg frankón megoldja a futóműbajt? hzolee te konkrétan milyen rugókat tettél bele?
2.: Tényleg kényelmetlen-e a motor? 175 vagyok. Az utasüléssel mi a helyzet? Ha tényleg kaka a kényelem, azt lehet orvosolni valahogy?
Amúgy mi kell hozzá?
Részvétem.
2004-es SV 650 S-hez kellene kuplung mindenestől. Tud nekem valaki segíteni ebben bármiféle információval, hogy honnan lehetne szerezni?
szükségem lenne egy pár ÚJ alkatrészre. Tudtok egy olyan kereskedőt/szervízt/kapcsolatot mondani (lehetőleg Budapesten), aki nem aranyárban méri az alkatrészt?
Vagy ezeknek központilag szabályzott áruk van?
Nagyon szépen köszönöm előre is!
Különösebben semmi gond csak meg kell találni azt a pozíciót ahol nem akad.
Szombatra talán meglesz.
Szopok a gázbowdennel..............de nem adom fel.