Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek!
Károsodik olyankor az első teleszkóp,amikor felkoppan?
A leg kemènyebre van nekem állítva felül a kis csavarnál,mègis nem telik el úgy motorozás,hogy legalább egyszer fel ne koppanna,amikor vèletlenül egy kátyúba vagy aknafedèlre hajtok.Engem qv@ra idegesít ez a jelensèg, előtte endúróm volt hosszú rugó úttal, ott nem fordult elő ilyesmi.
A teleszkópot teljesen szèt kell szedni ahoz,hogy legalább az olajat ki tudjam cserèlni sűrűbbre?Mennyit segít rajta?

Köszönöm mindenkinek a segítséget, probléma megoldva, töltés faxántos megint!
ment a mail ;)
Köszi! Elküldenéd az elérhetőségét a mailemre? akosbitto@gmail.com
hupsz, nem vizsgáztat. de egész biztos, hogy átnézi a motorodat és segít, amiben kell.
Szia. én bátran merem ajánlani a szerelőmet. Erzsébeten lakik, nagyon segítőkész, abszolút korrekt áron dolgozik. ha érdekel, elküldöm az elérhetőségét. remélem tudtam segíteni, üdv. Tomi
Sziasztok!
Június végén lejár a műszakim, előtte pedig szeretném átnézetni a gépet, szerintem a féktárcsákat is cserélni kell majd. Tudtok jó, vizsgáztatással is foglalkozó szerelőt ajánlani Budapesten, lehetőleg nem a halál... végén? :)
Köszi!
jogos :)
km-t, nem kilométerert
nekem csak villogni szokott világitani még soha és volt már h elmentem villogástól még 40km-ert is de általában 15-30km
Sziasztok,
a hétvégén jól megszivatott a tankszintjelzőm (650s, 2000-es évjárat). Korábban itt olvastam, hogy ha kigyullad a sárga lámpa, akkor már elég kevés van a tankban. Eddig rendben is volt minden, 250km körül kezdett villogni, és még 20...25 kilómétert gond nélkül ementem a kútig több alkalommal is, a vége fele általában már folyamatosan világított. Most 250km-nél villogni kezdett, majd 2-3km múlva lehörgött és kiszáradt, de továbbra is csak villogott a sárga lámpa :(
Ennyire kiszámíthatatlan lenne a szintjelző, esetleg hőmérsékletfüggő lenne, vagy mi történhetett szerintetek?
Én is már beszereltem párat. Segítőkész az öreg Úr is...
Kuka.
És venni másikat.
12.3 így alap helyzetben de gyújtás után egyből leesik 9.7re bakker talán ezzel kellett volna kezdenem
Akksi hogy áll.................mértél feszültséget?
Sziasztok! segítségeteket szeretném kérni. Nemrég vásároltam egy sv 650s-t. Eddig minden rendben volt ma viszont 1x lefulladtam vele és utána nem indult. Nem tudta átforgatni az önindító a motort. Sajnos nem volt se töltés se bika lehetőség ezért betoltam. Beindult majd miután hazaértem kb 5 perc múlva 5-6 leállítottam és mindig simán beindult. Erre tud valaki valami okot?
sziasztok!
Vettem kipufogó rendszert, de sajnos nem passzol a motorra évjáratból adódóan. Nem szívesen vágnám szét:
kipufogó
Sziasztok egy kérdésem lenne.
Valaki hátka volt már hasonló helyzetben.
A 650-es fejidom kompatibilis az1000-es fejidommal tehát átszerelhető?
Válaszotokat előre is köszönöm!:)))))
Én is tőlük veszem.....ez a cucc örök élet meg egy nap....jobb mint a gyári. ....ráadásul Bp.-n is elviszik személyesen bárhová....
Az jó..................Nem csak baxogatni?

Amúgy megnyugodtam......................2 dolog kiderült szegény gyengusz motoromról...............az egyik hogy valszeg nem 30e van benne hanem 40-45e körül.
A másik hogy minden érték szinte gyári.A kipufogószelepek határon belül de cserések lesznek a hézagoló a következő ellenőrzésnél.
A szívók gyári érték közepén.
Szioinkron is jó lett.És hogy törne le a keze annak a teaivónak aki ilyen szűkre tervezte a belét.Rémálom.
Amúgy dúl a love továbbra is...............jó ez a kisbicikli.
Ha már itt tartunk, van más gond is a motorral: kicsit sokallom a karter gáz lecsapódását a légszűrőházban. Korábban ilyet nem tapasztaltam, mindig tiszta volt a légszűrő. Ti hogy álltok ezzel a dologgal?
Segíteni is szoktak a Gixxeresek...
És jött is.