Az jó lehet, vizsgáim miatt csütörtökön én sem dolgozom, tanulni minek, u.h. lehet el is ugranék értük. Az enyémen volt már, van valami konzol, de esetleg ha egy képet küldenél legalább az egyik oldalról akkor kiderülne számomra, hogy kocsival vagy motorral menjek. Meg ha dobsz egy telefonszámot,akkor kedden felhívlak, hogy egyeztessünk, árat, helyet, időpontot. (kaxer@freemail.hu)
Kedden és csűtörtökön nem dolgozom. A felszerelésben segítek. Nem törött. Megvettem de konzolokat nem kaptam hozzá. Fényezés. Konzol keres.Konzol sehol.Falra akaszt. Mennyi legyen te mond+
Érdekel mindenképp. Gyári vagy utángyártott? Ha utángyártott, akkor nyers vagy gittelt, fényezett? Hol lehetne átvenni? Akár e-mail-t is dobhatsz az adatlapomon megadott címre (képet is ha esetleg van)! Köszi :)
Hamarosan esedékesek lesznek az alkatrészek az SVhez. Emailen írhatok e Neked (adatlapodon lévő email címre ? Azért nem telefonon akarom mert nagyon sok mindent akarok mondani/kérdezni. De ez még csak egy elvi "beszélgetés" lenne. Hogy mi mennyibe kerül ? Meg van e éppen Neked ? Mert úgy intézem a pénzt. Meg Nekem is van egy fontossági sorrend az alkatrészekkel kapcsolatban. Legkésőbb július végére újra motort akarok csinálni a motorból. Az eleje nagyon összetört sajnos.
Oldalidomod nincs véletlenül '03 utánira?
Reális. + Biztosítás
89e volt a gépben mikor feltettem, azóta mentem több mint 10ezret és semmi kopás nincs még rajta...
Hamarosan esedékesek lesznek az alkatrészek az SVhez. Emailen írhatok e Neked (adatlapodon lévő email címre ? Azért nem telefonon akarom mert nagyon sok mindent akarok mondani/kérdezni. De ez még csak egy elvi "beszélgetés" lenne. Hogy mi mennyibe kerül ? Meg van e éppen Neked ? Mert úgy intézem a pénzt. Meg Nekem is van egy fontossági sorrend az alkatrészekkel kapcsolatban. Legkésőbb július végére újra motort akarok csinálni a motorból. Az eleje nagyon összetört sajnos.
Előre is köszi a segítséget.