Zoli! Még csak most kezdődött a szezon!
Én nap mint nap ezzel járok melózni ami kb. havi 1600km-t jelent és akkor még nem mentem semerre pluszba.
Tavaly a gs-be beletettem 15ezret. Ha most kimegyek Boszniába az kapásból cirka 1900km.
A helyedben megvenném a használtat.Majd jövőre egy újat ha meglesz rá a lé.
A rosso II ami nekem fenn van ilyen 2,8-as volt.
már 5e van benne nálam és még van egy pici a kopásjelzőig.
A PR2 meg keményebb.
Mennyit tervezel még menni az évben?
Sziasztok!
Rájöttem, hogy nagyon remek, hogy gyári kipufogó van a motoromon, de elképesztő nyeszlett hangja van. Kinek milyen tippje van, milyen normális árképzésű kipufogót érdemes felszereltetni az SV-re?
Valakinek van elfekvőben lábtartó konzolja? (váltó oldali, K3-K4es) Elvileg 3 féle van, ha ez igaz és amit találtam az nem illeszkedik.
Köszi előre is!
én még olyan mesteri trükköt is ismertem, zsigulin, h két henger (1-es 4-es, vagy 2-es 3-as) gyertyakábelét megcserélni, amitől rövid puffogás után egy akkorát lő vissza a karbi felé a motor, hogy az "kivisz belőle minden koszt", majd kábel visszacsere és selyemfinom járású motrot kapunk :-)))))
Te tudod mire van penz.
Az uj orokelet szinte.Nekem talan tizenotnel is tobbet ment volna elol ha nem adom el
Én nap mint nap ezzel járok melózni ami kb. havi 1600km-t jelent és akkor még nem mentem semerre pluszba.
Tavaly a gs-be beletettem 15ezret. Ha most kimegyek Boszniába az kapásból cirka 1900km.
A rosso II ami nekem fenn van ilyen 2,8-as volt.
már 5e van benne nálam és még van egy pici a kopásjelzőig.
A PR2 meg keményebb.
Mennyit tervezel még menni az évben?
Újonnan 15e-ret is.
Szerintem megveheted.
Ezt a szezont kibirja.
Mennyiért?
Nemmindegy.
Rájöttem, hogy nagyon remek, hogy gyári kipufogó van a motoromon, de elképesztő nyeszlett hangja van. Kinek milyen tippje van, milyen normális árképzésű kipufogót érdemes felszereltetni az SV-re?
Valakinek van elfekvőben lábtartó konzolja? (váltó oldali, K3-K4es) Elvileg 3 féle van, ha ez igaz és amit találtam az nem illeszkedik.
Köszi előre is!
mondjuk a zsiguli meg a selyem finom járású motor is érdekesen hangzik így egy gondolatban
vannak ezek a csodák
Esetleg kérdezz rá brian-re a motorgumik topikban hogy van e neki valami.
igen őket már mások is ajánlották!