Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Laller! Van egy HJC FS-MAX sisakom szintén XL-es méretben, de nagy a fejemre sajnos. Többek között ezért is vennék másikat.
van egy XL-es FS11-em karcmentes állapotban eladó ha esetleg ilyesmit keresel
Sziasztok. Járt valaki az utóbbi években motorexpon Budapesten? Érdemes várni a kedvezmények miatt? Bukósisakot, csizmát vennék elsősorban, de nem tudom hogy van -e értelme egy hónapot várni az expoig.

köszi

Padre
tippeltem,
:)
Bassz..............akkor ezé nem tom nyitogatni a csoportokat...........
Jó, nem tudtam megnézni mert nem regeltem, csak úgy általánosságban értettem a fácsét...
Hát nem pont ezen, a mienk az svmedia.hu csoport:
https://www.facebook.com/groups/177258588961844/
9 éve volt nem?
az még egyáltalán létezik?
...az is kihalt ahova átmentünk az svklubból kb 7évvel ezelött (svmedia.hu)
Köszi! Valami ilyesmire gondoltam.
Azt is használja még valaki?..... ....,de amúgy Fr-ék ott szoktak értekezni.
Vagyis nem tudom, te melyik klubra gondolsz, de a FB-on van egy csoport
Egy csoport: Suzuki Sv fórum
Minek?
Srácok, van ennek az SV klubbnak facebook oldala?
Ha nem nyúltál az injektor tájékára akkor nem Te voltál, de ilyen van, újabban nem is annyira ritka.
Olajat, hűtővizet, fékeket szervizeltem egy Sv-n és amikor vitték volna el már ezeket csinálta. Igaz már a srác is mondta amikor hozta hogy 1 pillanatra leállt menet közben. Én reggel melegítettem és pici gázfröccsnél felpörgött és leállt. Akkor csak alapjáraton melegítettem. Este meg már alig akart beindulni és a többi tünet
Simán. Nekem autónál volt úgy, hogy a gyújtás relé megadta magát és az olyan pl, hogy egyik fordulatról a másikra, mint ha kilopták volna belőle a trafót.
Hát.....................az elektronyosság csak ilyen.Vagy megyen a delej vagy nem.
Ez így megszokott dögleni egy pillanat alatt?
A fesszmérők most AFA nélkül jöttek gift cimkével.Ha kis doboz nem szemétkednek.
Egy triumph-os pulcsira viszont rádobták az AFA-t amit USA-ből szermányoltam.
Az...kimérni, beállítani vagy cserélni...
Sziasztok! Infót kérnék! Valakinek történt olyan Sv 650 injektorossal hogy ingadozik az alapjárat, pici gázfröccs után leáll, indításnál meg bakajál? Egyik pillanatról a másikra. Meg úgy kezdődött hogy menet közben volt egy mp erejéig egy kihagyás és utána újra ment. Elektronikai probléma ez?