Sziasztok. Járt valaki az utóbbi években motorexpon Budapesten? Érdemes várni a kedvezmények miatt? Bukósisakot, csizmát vennék elsősorban, de nem tudom hogy van -e értelme egy hónapot várni az expoig.
Olajat, hűtővizet, fékeket szervizeltem egy Sv-n és amikor vitték volna el már ezeket csinálta. Igaz már a srác is mondta amikor hozta hogy 1 pillanatra leállt menet közben. Én reggel melegítettem és pici gázfröccsnél felpörgött és leállt. Akkor csak alapjáraton melegítettem. Este meg már alig akart beindulni és a többi tünet
Simán. Nekem autónál volt úgy, hogy a gyújtás relé megadta magát és az olyan pl, hogy egyik fordulatról a másikra, mint ha kilopták volna belőle a trafót.
A fesszmérők most AFA nélkül jöttek gift cimkével.Ha kis doboz nem szemétkednek.
Egy triumph-os pulcsira viszont rádobták az AFA-t amit USA-ből szermányoltam.
Sziasztok! Infót kérnék! Valakinek történt olyan Sv 650 injektorossal hogy ingadozik az alapjárat, pici gázfröccs után leáll, indításnál meg bakajál? Egyik pillanatról a másikra. Meg úgy kezdődött hogy menet közben volt egy mp erejéig egy kihagyás és utána újra ment. Elektronikai probléma ez?
köszi
Padre
https://www.facebook.com/groups/177258588961844/
...az is kihalt ahova átmentünk az svklubból kb 7évvel ezelött (svmedia.hu)
Egy triumph-os pulcsira viszont rádobták az AFA-t amit USA-ből szermányoltam.