Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli, szerinted ha ajándék ként rakja fel a csomagot egy jó barátom azt is kibontják és levámoltatják ?
Légy üdvözölve, bár én új vagyok :)
Nagyon nagy segítség ez a videó, Köszönöm!
Most nézem hogy le kell.Vedd le.

http://youtu.be/PsTUx_XZJlE
Nem tudom mi az pontosan. 2db 4es v 6os csavar fogja, és nem fér oda tőle a krova feje....
Frászt kell.A műanyag deklit kell levenni.3 csavar.Meg a váltókar közlő rúdja lesz útban.
Sziasztok!
K3-as 650-es SV-n szeretnék láncszettet, cserélni, de megakad a dolog amikor rájöttem, h az első fogaskerék leszedéséhez le kellene szedni a kuplung "kivezetését". Valaki csinált már ilyet házilag és tudna tanácsot adni? Vagy vigyem inkább szakemberhez?
Köszi a válaszokat!
Köszi
Jó választàs volt!
Sok balesetmentes km-t,vigyázzatok egymásra
igeeen
Gratula
sikerült eladni a gs-t?
Ugye ugye? Tegnap este ezt kérdeztem.
Halihó! Üdv annak akit ismerek már és annak is akit még nem!
Mától kezdve én is erősítem az SV tulajok táborát.
Helló! A rendőr sajnos azt tesz amit nem szégyell, a törvény sajnos az ő oldalán van. Egyébként egyáltalán nem lett hangos, csak egy kicsit morgósabb a hangja, pont így szerettem volna. Zajszintet szabadban nem tud mérni, ha beterel a vizsga állomásra az már nagyobb gond, de támadható az is ugyan is pontos zajszint mérést csak is kizárólag süket szobában lehet csinálni. Anélkül csak zajszint becslés az egész, ezt pontosan tudom mivel a munkahelyem egyben vizsga állomás is . Tehát egy másik állomáson ugyan azon a kipufogón teljesen más értéket mérnének. De remélem erre nem kerül sor.
Az amcsik aztmondták novemberbe karácsonykor 1,5 méteres hó lesz...

56' ba aztmondták jönnek és segítenek...
Elöl bazz.
hátul*
há hogyne használnám ki a puha részt is, még most a hidegekben is
Ne legyen!...motorral megyek sátrazni....ne essen.....a hó eshet, de eső ne...
Biztos lesz de én már kocsival mászkálok.
Vazz, elsőre azt hittem időjárás előjelzés és, hogy a hétvégén eső lesz.... ...
Nemrossz!

nemgondoltam volna!

Illetve r17-nél tudtok jobb árat aki nem 4-5 éves gumikat küld? mert sajnos ilyenis előfordult