Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van.
Kék,rózsaszín,fekete-fehér.
Ami a csatlakozó után fekete-fehér,fekete-rózsaszín és rozsaszín-gekete lesz.
Ezek közvetlen az ECM-be mennek.
elvileg egyik sem, legalábbis SV-ben.
Pirosnak. Köcsög telefon átirta.
Elvileg a párosnak kellene lenni, de ez motortol függ. A legjobb az lenne, ha volna egy kapcsolási rajz.
Szia, eredeti képen is ilyen rossz a minőség? Mert nagyon nem tudom kiolvasni a méreteket...
Valyon hogy tudom meg melyik vezetékben van pozitív ha ürest kapcsolok?
Mármint vezeték vágása nélkül?
Köszi az emailt... jol hangzik
20140210-15
Akkor milyen néven vagy számon volt?
Nem nem..
Neked nem arany volt? Mert az nem akciós amúgy sem.
Tudom. Csak magam szidom...
A beszállítók akcióit sajnos nem én találom ki. :(
Köszönöm szépen!
Helo,

Tök boldog vagyok, hogy az akció elött 2 nappal adtad fel a csomagot...
Ezek a posztok ledesítésről (is) szólnak, de pár képet lehet látni az izzókról:
egyik
másik
Sajnos életembe nem mértem még ki semmit, csak a mechanikai alkatrészekkel boldogulok el. Alapjában véve hogy zajlik egy ilyen mérés?
Igen, alapból az szok lenni a hibás, de más is lehet....viszont sajnos nem ír ki hibát csak ha teljesen bekrepált és ezért kell kimérni...,de ha nem az a rossz akkor folytatni kell a többivel...
Rákerestem. Ilyen problémáért úgy látom, hogy az ún "airbox temp sensor" lehet a felelős. Ő méri a beáramló levegő hőmérsékletét.
Folyt köv! A hangszigetelő anyag kerámia gyapot. / Jó szúrós még mindig viszketek! /
Sziasztok ! Pár hete valaki kérdezett a 650-es kipufogó dob átalakításról. Ma lettem kész az enyémmel pár képet megosztok, hátha hasznát veszi valaki.
99-02 SV műszerfalába az órák világításába milyen típusú izzó kell ? Azt már itt megtudtam hogy mekkora teljesítményű kell csak a típusát nem tudom. A motorom jelenleg nincs kéznél így kivenni mintának nem tudom megnézni... Akinek lehetősége van megnézni... nézze már meg nekem. Köszi mindenkinek a segítséget!
Manualban keresd meg és mérd ki mindet.
Hol vannak ezek a szenzorok?
Tudnál nekem küldeni képet?
Valamelyik szenzor, ki kell mérni....