Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vedd a 120%70-et.
Viszont a Power és a power 2ct ugyanaz a keverék 78%-ban középtől ki.
A büdös életben nem használod ki a puhább részt utcán.
Igen! úgy értettem,hogy ballonosabb!

Amúgy a pilot power 2ct jó választás?
eddig 120/70 180as volt hátúl összehúzta a felni de kanyarban nemvolt gond
Neked vélemény?
az óra kevesebbet mutatott viszont a motor nekem jobban kanyarodott. Nem azt mondom,h ez a tuti,de nekem bejött.
Nem ballonosabb, magasabb.
Szerintem jobb rá mint a gyári.
énis /70 re gondoltam mégiscsak pettyet ballonosabb ezekre a frankó utakra:)
Biztos vagy benne?
nekem a /70 jobban bejött
A két 120/70 közül az egyiket.....azzal jó lesz.
szóvan 120/70 vagy 120/60 elírtam előbb:)
Sziasztok!

most szeretnék gumit veni az sv-re eddig pályagumim volt demost szeretném legalizálni a hátsónál adott, hogy 160/60 elől viszont dilemmába vagyok, hogy 120/70 vagy 120/70 szinte mindenhol mást olvasol róla a gumi valószínüleg michelin pilot power 2CT lesz..
Én elvagyok.................egyik sincs fenn.
ja-ja...azok még hamarabb, azt elég látni.
ha elkezdik rábaszunk páran :)
Meg a vágott slick-esek is!
Így van ha utólagosra rendel be, de ha azonnal visz akkor.....mondjuk akkor sincs nagy gond, egy vizsga utána a gyári dobbal oszt jónapot... .....a fene tudja mikor kezdik el a baszogatást, lehet, hogy soha...
Évek óta fosunk a rendőröktől a kipufogók miatt. Néha kicsit fitoktatják magukat és méricskélnek,de az esetek 99%-ban nem. Ha berendel, haza megyek felrakom a full gyárit 10 perc alatt ,aztán azt méricskélheti aki csak akarja
Azt hiszem 2 éve, hogy változott a rendőr lehetősége ilyen esetekben.....már nem kell bizonyítania semmit hanem ha úgy véli, hogy valami nem szabályos akkor berendeli egy nkh bázisra ahol megmérhetik, ez vo9lt tavaly pl. Győrnél ahol minden motorost akit megállítottak és hangosabb volt azt bevitték és megmérették....egyenlőre azért ez még ritka, de egyszer csak sűrűbb lehet hisz a lehetőségük meg van rá.
jogilag mit szólhat hozzá a rendőr? gyári de mégis hangosabb mint a gyári, ha oda áll megmérni mit tudok mondani neki ? olcsóbb mint egy sportdob viszont hogy reagálhatja le egy külföldi mondjuk osztrák rendőr ? Vagy csak én reagálom túl a rendőr kérdést ?
Köszi! A munka saját kezű, a holmik részben saját, részben a haveroktól tarháltam össze. Külön köszönet nekik! Jó ha vannak olyan haverok is akik nem csak visznek, adnak is!
Szia! A hétvégén megpróbálok.