Ha nem éri meg akkor is csinálj nekem egyet.
Az hogy levinek nem az engem nem érdekel.
Legalább nem kell reléznem az olajzót és a szivargyujtót hanem ez fogja felkapcsolni a lámpával együtt.
Az alut nem nagyon lehet vissza igazítani bár egy jó kasztnis talán elvállalja, de igazából amennyire tudom nem szokták vállalni......a bontott segédváznál is lehet ugyanez, igaz azt legalább asztalon meg lehet nézni, Atixnak könnyen lehet, hogy van....amúgy 20 perc alatt teljesen lebontod, nagyon egyszerű....
Nah, megnézem majd este, de tényleg nem sok a "csavarodás". Én is és az utas is kényelmesen vagyunk rajta, csak most h észrevettem, piszkosul piszkál.
Néztem bontott ilyen segédvázat, nem drága, de hogy én most nekiálljak itt lebontani róla mindent, hogy lecseréljem... Hááát... Nem tudom, hogy megéri e időben, pénzben és energiában.
Az alut nem lehet hajlítani? Hisz, ha alu, akkor ez is valahogy elhajlott és nem tört.
Isten bocsássa meg bűnös lelkemet amiért kitettem ide! Az Úr akarata volt, de ha lesz időm vezekelni fogok érte...
Eladó használt sportkipufogódob. A hangja mély, enyhén karcos rozsdamentes anyagból van, 50-es csatlakozási átmerő. Eddig 750-es Kawasakin volt. Ár: 10000 Ft
Érdeklődni privátban damacsek@freemail.hu. Kérésre küldök még képet!
Csak van hozzá egy SV is.
Két tippem van még.
Atix nak tuti és a suzukinak.
Nincs valakinek sv-hez indítóreléje elfekvőben? Vagy esetleg hol tudnék újat venni? Köszi
Az hogy levinek nem az engem nem érdekel.
Legalább nem kell reléznem az olajzót és a szivargyujtót hanem ez fogja felkapcsolni a lámpával együtt.
Szerintetek megéri hozzápiszkálni ilyen mértékű hiba miatt?
Néztem bontott ilyen segédvázat, nem drága, de hogy én most nekiálljak itt lebontani róla mindent, hogy lecseréljem... Hááát... Nem tudom, hogy megéri e időben, pénzben és energiában.
Az alut nem lehet hajlítani? Hisz, ha alu, akkor ez is valahogy elhajlott és nem tört.
Eladó használt sportkipufogódob. A hangja mély, enyhén karcos rozsdamentes anyagból van, 50-es csatlakozási átmerő. Eddig 750-es Kawasakin volt. Ár: 10000 Ft
Érdeklődni privátban damacsek@freemail.hu. Kérésre küldök még képet!
Úgyhogy bármit meg lehet oldani.