Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"változtatható potis ellenállást vennék"
Az elektronikát inkább pihentesd...
hát valahogy úgy
Álmaidban Zoli...
Ide nagy teljesítményű ellenállások kellenek, nem 1/4 Wattos teeeee
http://www.hqelektronika.hu/pr...
Nekem mindegy. Az enyem ilyen. És működik is. Már nem emlékszem hogyan kötöttem. De a gyári relé index része lett kiiktatva ha jól vélekszem.
A suzukikban nem 2 vezetékes indexrelé van, hanem egybe van építve sok más mindennel.

Inkább ilyen kell(ene) bele:
http://www.agomotors.hu/websho...
Tökéletes megoldás az ellenállásos dolog. 6,8ohm 25Watt. Az sem olyan olcsó de megoldás.
ellenállás
Vagy veszel hozzá "relét" :ehune
Nekem ilyen relének csúfolt elektronika van és működik
Huhh ja................csak a pénzem úszott el egy astrára.
Na ez fogós-ravasz kérdés.
Foggalmam sincs.
Én változtatható potis ellenállást vennék és amikor jó a villogás száma megnézném az ellenállását oszt vennék fix 4-et.

Vagy semmit.Kurvaszépek a gyári indexeim.
Kőmégcibere?
erre voltam kíváncsi akkor már csak az érdekelne bemegyek a boltba és mit mondjak mi kell?
Gödöllő gazdag környék.
Olvasd amit Zoli írt...és Ő még drága helyen vásárol...
Elektronikai bótban meg 20 forint plusz a zsugorcső és a forrasztó cin.
Az ellenállást is 1850 ft adják a motoros boltban darabját!
És a legjobb...
Ha nem csinálsz semmit az a legolcsóbb.
Az ellenállás filléres dolog, kijön az összes 200ft-ból, de a relére többen esküsznek...
Van valakinek ledes indexe a motoron mindenféleképpen kell ellenállás az index elé vagy relé csere melyik a jobb.Néztem kb. 10Eft összesen nem lehet olcsóbban megcsinálni?
TE FOGYATÉKOS.LEVI...má lassan MINDEN TOPIKKBAN te leszel az ÜGYELETES HÜJJE?:)

Monngyuk a "KÉPZETTSÉGED" adott HOZZÁ...NEM nagyon fogja VESZÉJJEZTETNI a POZÍCIJJÓD senki...

EZ a FÉKOLAJJGUMISTARRTÁJJOS megnyilvánulásod is VITTE a PÁLMÁT...meg a DARRWIN díjjat is:)
most mi a probléma? nem fékfolyadék menne a helyére hanem olaj mit okos ha kiveszi mi volt az amibe ennyire bele kellett kössél?
kérdezd meg valamelyik tanárodat, de még jobb ha kipróbálod...Mester...
Pedig szokott.
de a fékfolyadék nem kéne teljesen elfogyjon a tartályból legalábbis jó esetben nem fog 10-20ml eltűnni belőle tehát az a membránnem azért van hogy a tartály kiürüljön tökig erre írtam hogy szedje ki.. Mester...
annak a gumimembránnak pont az a feladata, hogy légmentesen zárjon közben pedig kijöjjön az fékfolyadék a tartályból. gondolom ezt mint szerelő pontosan tudod, ezért gondoltam hogy csak viccből javasoltad, hogy vegye ki hogy kapjon fentről levegőt