én nem emlékszem, hogy beférek-e mögé. Igazából nem nagyon izgat, csak pl amikor vittem Sanyihoz kuplungot szerelni, akkor azért kitakarítottam, merthogy nem illik úgy odavinni. Mondjuk legutóbb a lánccserénél elfelejtettem ugyanezt. :(
arra gondoltam, réz fékcsőből kéne megcsináljam a végét az talán elég merev lenne viszont ha bekapja a lánc akkor vicces dolgok következnek, hátra nem akarom mert nincs mihez fogassam na majd jön a matek egyenlőre lusta vagyok
A hátsós igen könnyen összegyött.
Bár ha gravitációs akkor egy műanyag tollbetét és némi vékony oljcsóből megvan a fúvóka amit egy szintén vékony rézcsőre húza kész is a fej.
Ezt már csak egy tartóval az elelőszem csavarhelyére felfogatva kész is a fej.
Mondjuk két dolgon még törpölök.
Egy szabvány japo fékfolyadéktartályt tettem be.Saccra két-3 dcis.Mennyire elég ennyi láncolaj és a benne lévő gumibizbasz nem akadályozza a kiszívását?
Bármikor rárakható.
Csak kell egy olyan jobbos lábtartó amin már van rögzítőszem.
Mindíg szemezek ilyennek az ebay-en.
De még nem volt ennyi fölös pízem.
Ha akad akkor van mindíg valami hülye túra amin elverem.
Plusz a fenti elhelyezés igen hálás a pofáraeseskor.
Nem sérül annyira.
Oszt még ki se folyik ha fejreáll a delikvens motorral.
Kis design.
Akit érdekel, az egy tank benzin áráért(6e) kékülhet.
Szép lassan beüzemelem.
Majd ti kitapasztaljátok az olajzót, és ha már kiforrott a technika, én is beszállok :-)
Bár amennyit tavaly mentem :( Egy fújás tavasszal és kész.
z.
A sima megy.
emmeg dual.
meg ez. meg ez.
Bár ha gravitációs akkor egy műanyag tollbetét és némi vékony oljcsóből megvan a fúvóka amit egy szintén vékony rézcsőre húza kész is a fej.
Ezt már csak egy tartóval az elelőszem csavarhelyére felfogatva kész is a fej.
De letesztelem ha ész lesz jövőre.
Egy szabvány japo fékfolyadéktartályt tettem be.Saccra két-3 dcis.Mennyire elég ennyi láncolaj és a benne lévő gumibizbasz nem akadályozza a kiszívását?
Csak kell egy olyan jobbos lábtartó amin már van rögzítőszem.
Mindíg szemezek ilyennek az ebay-en.
De még nem volt ennyi fölös pízem.
Ha akad akkor van mindíg valami hülye túra amin elverem.
Plusz a fenti elhelyezés igen hálás a pofáraeseskor.
Nem sérül annyira.
A levitt kipufogó tuning a gyári az a 13-as street ahol a dobozka le van téve alúra.