Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na de hogy emelem ki?
Viszont ha hajlandó vagy szétszedni akkor az ólmot jobb áron lehet leadni.
No, akkor a legtöbbet a cinkotai úton az akkucitynél adták érte, ott volt a 150, lehet velük alkudozni, persze lehet, hogy most náluk is olcsóbb.
Van a balcancarban egy kb 500 kilós pakk.

Két éve nem tom feltölten.

Valamit ki kéne találni vele kapcsolatban.
Sajnos levitték most 120-ra, 3 hónapja 135-ért adtam le néhány kicsit és két éve ezeknek az elődeit 150-ért vették át.
Mennyi lehet az akksi kilója?
Most adtam le a két rosszat, 60kg volt darabja....amikor kezdtek befosni naponta kétszer tettem ki-be a kamionba és a kisautóba, hogy hazavigyem tölteni éjszakára...
akksi.. új van benne multkor jól beszoptam akksival, nagy dög kamion akksit kellett volna arrébb rakjak nagy kemény voltam de majdnem pofára estem nekifeszültem de a földön maradt Na olyan kéne a triumphba
Másikról szó sem lehet

Túl honda.

Kicsi az akksi.
egy jó kis hornetet
Vagy vesz egy másik motort.
Nekem gyárilag 180-as.
Azért elviselhető az anyagi része is a dolognak. Tavaly ősszel jött az ötlet,és pár hete itt a sportmotoron találtam a bandit felnit. Nem bírtam ki hogy ne csináljam meg.
Ha másért nem? ...mekdöncisebb lett mi? ....amúgy nyilován ez jobb megoldás, de nem olcsó, szegény ember kézzel nőz....az is majdnem olyan...
Azért az 5.5 colos szélesebb felnivel jól mutat.
A tengelyvastagság ugyanaz,az sv féktárcsa került a bandit kerékre,csak bentebb kellet rakni 4 milit. A láncfogaskerék a bandité,csak le lett köszörülve az 525-ös lánchoz a vastagsága,meg bentebb kellet rakni egy kicsit.Meg még a bandit külső távtartókból kellet levenni. Aránylag egyszerű a történet.
Rá megy az eredetire is ( tudom, puklis lesz, nem tartja az ívet meg ilyenek), ki kell próbálni oszt annyi, akinek bejön használja akinek nem az meg nem...
Gondolom.
Csak a távtartót kellett cserélni vagy a tengely is más?
Esetleg a csapágyat.
Féktárcsa,féknyereg?
Pár nap rá ment.
Az jóóó.
Sokat kellett mókolni?
650 -es,csak megcsináltam dupla kipufogósra.
Ez ezres esve?
A kép nem akar felmenni.