Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A repsol szarabb volt.A mol rátapadt de előbb-utóbb az is lejön és mind a kislánckeréknél köt ki.
Nézd meg.Meg fogsz lepődni mivanott.
nekem a repsol meg az ipone nem trutyizott horvátba pl 1200km-en keresztül rajta is maradt pedig eláztunk engem csak az untat hogy fel kell emelni be kell fújni és néha rá kell nézni
Évente 4-5 spray elfogy.Nálam.És mind a hasidomban meg a kislánckeréknél gyűlik össze.
Utálom takarítani.Van hogy már kívülre folyik mert a tartója kivezeti.
Még a festést is szétcseszte.
Az olaj nem koszol annyit és könnyebb letakarítani.
És évi 10 rugó.
2 év alatt bejön az ára.
ez a kanna tetszik és olcsóbb is mint a többi át kell még gondoljam mit hogyan
Vannak olcsóbb házibarkácsok.
Egy vákumszelepet veszel/lopsz valahonnan egy lada vagy niva kuplungolajtartály egy orvosi kanül pár méter szilikoncső és egy csoki ami elszorítja a csövet.
Ez KB 3-5e.ből van meg.
Vagy esetleg szerzel egy ilyet.
Szerintem nem.Ilyen kivitelt házilag én bajosan állítanám elő.
Scottoiler honlapján az alkatrész listából kiválasztva.

Dual fej.

75-ös fúvókák.
Mivel nekem van két fül a lengőkaron.Ez helyett egy laposvas rárakva és arra felfogatva.
Lehet komplett dual szettet venni felfogató cuccal de az 20 onvalahány font.
Talán 4,5 font posta volt még.
15ezer kicsit sok az most nekem. Apuén simán egy mágnes szelep van utána meg egy hosszú cső amiből kicsöpög

Ki kell matekozzak valami láncolajzót, unalmas fújkálni
15 volt nekem asszem.De még tavaly.Kérdezz rá hogy csinálja e mert ritkán van fenn.
Ha leállítod nem pumpál az olajpumpa így nem kéne neki.
És ha bekötöd (én nem fogom buzerálni ezt a kényes ángol elektromos rendszert) az üres kapcsoló vezezékét akkor pirosnál üresben se pumpál.
Mennyi penz ? Na meg kivancsi vagyok hogy amikor megallsz a csőből kiszivarog az olaj vagy sem mert apuebol kicsopog
Bandit forumon Mikir felhasznalo embere allit elo egy elektronikat ami potmeterrel allitja a cseppszamot es van esokapcsolo ami duplazza.Be lehet kotni ureskapcsolora is.
Egy ditech robi olajpumpajat vezerli.
Csinalok mindenrol fenykepet.
milyen elektronikával? mit takar a mikir ?
Húzós volt?
Scottoiler alkatrészlista.
Lehet darabra rendelni mindent.
Felfogatni egyszerű a lengőkarvédő felfogatási helyre.
Mikir féle elektronikával és egy fékolajtartállyal.
Hétvégén nekiveselkedem és felszórom.Addig lepróbálom mit hogy.
Ezt honnan szedted Zoli?
ráadásul nem is akármilyen rögtön dupla fejű :)
Én is ezen gondolkodom a lánc belső oldala csont száraz, bár a görgők azok olajozva vannak de akkor is nyugodtabb lennék ha mindenhol egyenletes lenne
Láncolajzófej.
EzMiEz?
Csak.
Csaj ideert ez is.kezdhetek hekkelni.
Mi péntek késő délután megyünk mert kb 5-kor végzek, de nem szeretném lekésni az esti feredőzést a thermálban mint legutóbb.
Filózok a quad sátor kombón persze lábon mennénk többnyire főduton
Meglátom még, sajnos már nem merek nagyon előre tervezni...
Ja, lesz aki quaddal jön, el szoktak menni a környéken egy kicsit mászkálni.
Foglaltam szállást a hóbagolyra, van még ott heléy ha nem akar valaki sátrazni.
Vastag kesztyű :D
Amúgy van fűthető kesztyűm meg zoknim, de nem a két forintos kategória. Ha tutit akarsz megéri beruházni. Természetesen USA-ból jön, itthon még a horrornál is horrorabb.
Quadon különben utálom a kézzsákot, sokszor zavar.