nekem a repsol meg az ipone nem trutyizott horvátba pl 1200km-en keresztül rajta is maradt pedig eláztunk engem csak az untat hogy fel kell emelni be kell fújni és néha rá kell nézni
Évente 4-5 spray elfogy.Nálam.És mind a hasidomban meg a kislánckeréknél gyűlik össze.
Utálom takarítani.Van hogy már kívülre folyik mert a tartója kivezeti.
Még a festést is szétcseszte.
Az olaj nem koszol annyit és könnyebb letakarítani.
És évi 10 rugó.
2 év alatt bejön az ára.
Vannak olcsóbb házibarkácsok.
Egy vákumszelepet veszel/lopsz valahonnan egy lada vagy niva kuplungolajtartály egy orvosi kanül pár méter szilikoncső és egy csoki ami elszorítja a csövet.
Ez KB 3-5e.ből van meg.
Vagy esetleg szerzel egy ilyet.
75-ös fúvókák.
Mivel nekem van két fül a lengőkaron.Ez helyett egy laposvas rárakva és arra felfogatva.
Lehet komplett dual szettet venni felfogató cuccal de az 20 onvalahány font.
Talán 4,5 font posta volt még.
15 volt nekem asszem.De még tavaly.Kérdezz rá hogy csinálja e mert ritkán van fenn.
Ha leállítod nem pumpál az olajpumpa így nem kéne neki.
És ha bekötöd (én nem fogom buzerálni ezt a kényes ángol elektromos rendszert) az üres kapcsoló vezezékét akkor pirosnál üresben se pumpál.
Bandit forumon Mikir felhasznalo embere allit elo egy elektronikat ami potmeterrel allitja a cseppszamot es van esokapcsolo ami duplazza.Be lehet kotni ureskapcsolora is.
Egy ditech robi olajpumpajat vezerli.
Csinalok mindenrol fenykepet.
Scottoiler alkatrészlista.
Lehet darabra rendelni mindent.
Felfogatni egyszerű a lengőkarvédő felfogatási helyre.
Mikir féle elektronikával és egy fékolajtartállyal.
Hétvégén nekiveselkedem és felszórom.Addig lepróbálom mit hogy.
ráadásul nem is akármilyen rögtön dupla fejű :)
Én is ezen gondolkodom a lánc belső oldala csont száraz, bár a görgők azok olajozva vannak de akkor is nyugodtabb lennék ha mindenhol egyenletes lenne
Vastag kesztyű :D
Amúgy van fűthető kesztyűm meg zoknim, de nem a két forintos kategória. Ha tutit akarsz megéri beruházni. Természetesen USA-ból jön, itthon még a horrornál is horrorabb.
Quadon különben utálom a kézzsákot, sokszor zavar.
Nézd meg.Meg fogsz lepődni mivanott.