Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oszlopos fúróval küldj bele egy központosító furatot.
És mehet a simával.
Szerintem.
Ugyan én is azt olvasom, hogy elütős, de amit eddig feltettem ebből azoknak is mind homorú volt a nittelő szeme, telivel még nem találkoztam, de ez nem jelenti azt, hogy olyan nincs. ....anno volt kalapáccsal működő nittelőm amíg egy kuncsaft el nem lopta, de annak is a nyomó része gyakorlatilag egy kúp volt.
Értem hogy a gyári lánc a gyárban készül.
De lehet kapni üreges nittelő szemet: link
Meg teli elütőst: link

A második érdekelne, hogy mivel lehet megcsinálni? (kalapácsoláson kívül), ezt is szétnyomja a láncszerelő? ilyennel

Köszi!
Az ő nappalijából nem sok.
Más kérdés hogy ennyiért csak hirdetve lesz.
Mondjuk a nappaliból
Mondhatni horror....
Honnan nézve?
Nem sok az egy kicsit érte ?
Hali! SV 650-hez keresek tankbőrt. Tud valaki eladót?
Szép darab....tényleg, Te az a cívys vagy akivel a hóbaglyon találkoztam nem?.....idén mész?
Szerintem arrafelé nem nagyon esett, a próba simán megoldható, milyen gépet nézel?
Pest mellett.Ilyen az udvar.
Ez durva, hogy fenn nincs hó. Nálunk 30 cm esett tegnap... Legalább tudok játszani a 4Motion Golfommal
merre?
Egy deka hó sincs erre.
Gyerek ide.
csak a kipróbálással lenne gond
Kecskemét-re mennénk mondjuk nem nagy táv 100km oda vissza
Ha erre delre jonnetek anyit tudok mondani hogy tolna nagyresze jarhato
:D
Itt nem esik és az SR2e-m től ha sok pénzt adsz megválok.
ejj ma mentünk volna a motort megvenni erre meg esik országszerte a hó hogy ro...meg
Ezt azért túl olcsónak találom.
5 forintér tudom darabját adni ha kell...
Sziasztok

Olyan kérdésem lenne hogy a képen látható a nyíl által mutatott alkatrészből nincs valakinek 1-1db (balos-jobbos) pici pénzért eladó ? Tehát nem arany és heroin áron Égen földön keresek ilyet de nem találok. Előre is köszönöm a segítséget.