Befér és semmit nem vág haza, én 180-asal vettem a 650-est és nekem jobb volt mint a gyári méret, ki kell próbálni oszt jónapot, ha kell próbára adok 180-ast....
amatőr a kérdés, és a választ is tudom de a magam megnyugtatására mégis megkérdezem:
igaz h a 650-es Sv-be befér hátra a 170-es gumi, de hazavágja a kanyartulajdonságait az biztos.
Logikus.
A váz öntőforma nem olcsó.És nem fognak szakit rááldozni hogy levágja az N-esen.
Nameg asszem az ezresen speciel oda van felfogatva a kormánylengéscsillapító.
Nincs kitöltve. Ha jól emlékszem akkor valami anyaszerű csavar van oda hegesztve! De erősnek bizonyult eddíg. 8 éves lesz a motor kb 6 éve így járok vele!
Elmész egy olyan helyre ahol jóféle szinkronteszter van és az kompresszióméréssel kiegészítve elég jó képet ad a belső állapotról, pl. hozzám... .....mennyi a bevallott km a gépben?
amatőr a kérdés, és a választ is tudom de a magam megnyugtatására mégis megkérdezem:
igaz h a 650-es Sv-be befér hátra a 170-es gumi, de hazavágja a kanyartulajdonságait az biztos.
ugye jól gondolom?
(akkor ez hogyan van ? )
A váz öntőforma nem olcsó.És nem fognak szakit rááldozni hogy levágja az N-esen.
Nameg asszem az ezresen speciel oda van felfogatva a kormánylengéscsillapító.
takacsede@gmail.com
Köszi, várom az emailt, és az árat!