Osztom a véleményt. Négy konzollal vettem, az eladó szerint csak ki kell találni, hová mennek. Ördöglakat megoldás nélkül. Egy jó, kettőt hajlítani, egyet pedig gyártani itthon. Most jó :)
Ne is mondd... előre félek! Tuti nem lesz középen és aszimmetrikus lesz az egész. Állítólag ennek a fajtának a "gyári" konzolja olyan, hogy mind a 4 fül különböző méretű és formájú. Véletlenül se tudja felrakni a proli gyerek 5 perc alatt
Ettől féltem Én is... X, Y, Z síkon kell pozicionálni úgy, hogy ne bukjon se előre se oldala és mindemellett párhuzamos legyen az alja az aszfalttal és vertikálisan merőleges a motorra... különben csálé lesz! Azt mondták már mások is, hogy nyegleó, szval így okoz majd némi fejtörést és valaki csuklani fog!
A képen látható hasidom 4 tartó füléről/konzoljáról tudna nekem vki beméretezett rajzot vagy képet küldeni? Sehol nem találok és szeretnék hangoskodni a műhelyben, készülni a tavaszra! A segítséget előre is nagyon szépen köszönöm!
Szia Tsanyi
Van nálam egy 4-5évet állt SV 650 K4. Most azt is csinálgatom.
Kérdés, h milyen féket lehet felrakni a gyári játékfék helyett? Az a két dugattyús izé mi akar lenni?
Nincs gyári, az első láncot végtelenítve teszik fel és sokszor még egy évben gyártott gépeknél is különbözhet a lánc gyártója igaz ez azért ritka, de pl. a suzukira tettek régen tsubaki-t, did-t és mostanában rk-t....amit látsz a gyári láncon azt a gép nyomja el olyan kocka formára a lánc gyártósorán....
Ez mindhez való, a végtelenített lánc (amivel gyárilag szerelik) nem nittelt, lehet kapni végtelenítettet is, de annak cseréjéhez ki kell kapni a lengővillát is, de teljesen értelmetlen a nittelős is ugyanaddig tart, nem esik szét..
Hajlít,köszörül,fúr,farag,anyáz,csavar.
A mostani is ilyen volt.De ott ésszel csinálták.Van két pont ilyen fül a blokkon és 2 fix pont a vázon.
KB 2 óra alatt megoldottam.
Már nekem fájt nem a menetnek.
Csak úgy ránézésre tudod legyártani mert nem formatartó a cucc.
A képen látható hasidom 4 tartó füléről/konzoljáról tudna nekem vki beméretezett rajzot vagy képet küldeni? Sehol nem találok és szeretnék hangoskodni a műhelyben, készülni a tavaszra! A segítséget előre is nagyon szépen köszönöm!
Ami épp kéznél van.
Nissin szerintem jobb.
Az adaptert kintről rendelted?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Van nálam egy 4-5évet állt SV 650 K4. Most azt is csinálgatom.
Kérdés, h milyen féket lehet felrakni a gyári játékfék helyett? Az a két dugattyús izé mi akar lenni?
Köszi