Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Osztom a véleményt. Négy konzollal vettem, az eladó szerint csak ki kell találni, hová mennek. Ördöglakat megoldás nélkül. Egy jó, kettőt hajlítani, egyet pedig gyártani itthon. Most jó :)
Ha lett volna is rémülten letörlöm.
Hajlít,köszörül,fúr,farag,anyáz,csavar.
Esetleg emlékeid könyvtárában nincs még értékelhető írásos nyoma kezed művének?
Naná.
Ez már elég nyomós érv egy lenne egy Triumph vásárlására!
Eladtam.

A mostani is ilyen volt.De ott ésszel csinálták.Van két pont ilyen fül a blokkon és 2 fix pont a vázon.
KB 2 óra alatt megoldottam.
Ne is mondd... előre félek! Tuti nem lesz középen és aszimmetrikus lesz az egész. Állítólag ennek a fajtának a "gyári" konzolja olyan, hogy mind a 4 fül különböző méretű és formájú. Véletlenül se tudja felrakni a proli gyerek 5 perc alatt
kétmilliószor tekergettem ki-be a deklicsavarokat.
Már nekem fájt nem a menetnek.
Ettől féltem Én is... X, Y, Z síkon kell pozicionálni úgy, hogy ne bukjon se előre se oldala és mindemellett párhuzamos legyen az alja az aszfalttal és vertikálisan merőleges a motorra... különben csálé lesz! Azt mondták már mások is, hogy nyegleó, szval így okoz majd némi fejtörést és valaki csuklani fog!
Ezzel én is beszoptam.
Csak úgy ránézésre tudod legyártani mert nem formatartó a cucc.
Szép estét!

A képen látható hasidom 4 tartó füléről/konzoljáról tudna nekem vki beméretezett rajzot vagy képet küldeni? Sehol nem találok és szeretnék hangoskodni a műhelyben, készülni a tavaszra! A segítséget előre is nagyon szépen köszönöm!
Tokico és nissin nyereghez.
Ami épp kéznél van.
Nissin szerintem jobb.
Tettem már fel olyat amit a tulaja itthon vágatott ki.
Amúgy csak jó betét és használat meg nem kell agyalni.
Köszi Zoli32,
Az adaptert kintről rendelted?
Ahogy Zoli írja, Ő többet mókolt vele mint én.
Mint a K2-es 600as csak tegyél rá egy adaptert.

http://www.sportmotor.hu/motor...
Szia Tsanyi
Van nálam egy 4-5évet állt SV 650 K4. Most azt is csinálgatom.
Kérdés, h milyen féket lehet felrakni a gyári játékfék helyett? Az a két dugattyús izé mi akar lenni?
Nincs gyári, az első láncot végtelenítve teszik fel és sokszor még egy évben gyártott gépeknél is különbözhet a lánc gyártója igaz ez azért ritka, de pl. a suzukira tettek régen tsubaki-t, did-t és mostanában rk-t....amit látsz a gyári láncon azt a gép nyomja el olyan kocka formára a lánc gyártósorán....
Azt a fajtát kérdezem ami nem homorú, hanem teli. Mint a gyart
Kalapács+pontozó meg egy vasdarab jó nehéz
illetve nem üreges hanem homorú...
A nittelő szem csapja üreges, miért mihez kéne használni?
Ilyenem van, eddig csak üreges végű nittelő szemmel használtam.
Köszi
Ez mindhez való, a végtelenített lánc (amivel gyárilag szerelik) nem nittelt, lehet kapni végtelenítettet is, de annak cseréjéhez ki kell kapni a lengővillát is, de teljesen értelmetlen a nittelős is ugyanaddig tart, nem esik szét..