Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cimbinek is van és jól műkszik..nade mi van a hüvelykujjal na az lefagyott neki,ézért gondoltam a zsákra
No az nem van :) Fűtésem van :)
Morgen !

Kézzsákot vásárolnék,van neked olyan ?
Full-Gas Balatonboglár.
Minden lehet, csak kérdés megéri-e. Az ABS belerakását nem fogod kifizetni utólag, ebben szinte biztos vagyok. Még bontottban is horror lenne.
Sziasztok! Első motor vásárlásra készülök, és az SV 650 S az egyik nagy esélyes. Azért szívesen kipróbálnám kicsit hosszabb távon, mielőtt a zsebembe nyúlok. Tudtok esetleg olyan helyről, lehetőségről, ahol ilyen gépet lehet bérelni?

Lenne még egy elég láma kérdésem: ABS-t utólag be lehet tetetni egy olyan példányba, amiben eredetileg nincs?

Köszi a válaszokat
Sajnálom :(
Akkor nem megy bele.
Köszi hogy megmérted!
Kb. 5,4mm.
A hevedert megmértem, lerajzoltam.
A többi méret stimmel a képedd alapján.

Köszi!
Ez jó kis ábra...
Ha lerajzolod pontosan mely méretekre vagy kíváncsi akkor akár azonnal...
Esetleg a csap átmérőjét meg tudod mérni majd?
Köszi
Én úgy képzelném el, hogy a lánc leszakad a nittelő belseje körül :) De persze az is lehet, hogy nincs igazam, csak a gondolatmenetem alapján erre lenne esély.
Amúgy meg már mehetnénk motorozni...
Pedig ha elszakad az nem ott lesz, a nittelő tovább bírná mint a lánc többi része.
Hmm, de akkor ezek szerint nem új... Használt lánchoz új nittelőt feltenni alapból necces, miután meg vannak kopva a csapok, elkezd mozogni benne és hamar elszakad.
Az 530VX szemét amúgy meg lehetne próbálni, de én gart biztosan nem adok rá ilyen formában!
Igen gyári lánc még, powerbike-ban mondták hogy az RK530Gxw nittelő szem való hozzá.X gyűrűs a lánc.
Ez ezres SV és még gyári új RK lánc? Milyen gyűrű van az RK-ban?
Pont olvastam véletlen, amúgy ritkán szoktam sajnos (vagy szerencsére mert ez azt jelenti, hogy nem érek rá, tehát van munkám).
A teli elütős az pont olyan, hogy kalapácsos szerszámmal kell eldolgozni, ugyanis a közepén nincs lyuk. Még sosem adtam el ilyet, és a gyári is üreges.
Azt kellene megtudnom, hogy a DID 530-as nittelőszeme ugyanilyen lehet-e valamelyik. Elvileg a szélessége és a csaptávolság ugyanaz,csak a csapnak az átmérője változhat igaz?
Ja?....akkor még mindig tartom amit írtam, nittelősben még nem láttam telit amúgy eredetileg a nittelőshöz is árultak kalapáccsal üthető szerszámot (ilyenem is volt), de annak is domború vége volt csak nem préselt hanem ütött.....meg kéne nézni, hogy annak a láncnak amit linkeltél milyen a nittelő szeme, ha Fr nézi ezt akkor majd megírja...
Ez egy nittelő szem csak amit vettem. Az sv gyári láncához való RK nittelő szem.
A képen ahol vettem nem a teli végű volt, hanem aminek üreges.
Igazából csak arra lettem volna kíváncsi hogy ezt hogyan oldja meg aki ilyet vesz.
Egyébként már megvetted azt a láncot és teli a nittelő csapja?......mert ha igen akkor kár volt itt találgatnom. .....szerintem a megfúrás nem biztos, hogy jó, elég kicsi a felület és elvileg igen kemény az anyag.....akkor marad az elütés amit feltéve a motorra szintén nem könnyű jól kivitelezni.
Csak tippelek mert fingom sincs hogy elrontod e vagy nem.
Megpróbálom majd.

Köszi!