Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nézd meg majd a motor rajzát, mert úgy emlékszem az üres állás kapcsoló testet kapcsol, nehogy pont fordítva működjön a dolog.
a sebesség jel szerint azért is jobb lenne adagolni, mert akkor a használattal arányban kapná az olajat, ha gyorsabban mész többet kap ha lassabban akkor kevesebbet. idő alapján csepegtetni olyan mintha minden este befújnád a láncot függetlenül attól hogy 5 vagy 500km-t mentél aznap.
950.
Fontos a láncolaj tipus vagy tökmindegy?
Rekorr vagy miafenét vettem 95-ért literjét.
Na ja.Viszont nem akartam megvágni a sebességjeladó vagy az üres jelzést.
De valszeg kell.
Mivel a dobozkából jön egy vezeték ami ha pozitívat kap megszakítja a csöpögést.
Most vagy az üres lámpát keresem meg és oda rakom vagy az üresjeladóra.
Ezt még nem döntöttem el.
Majd leülök a motor mellé és gondolkodom erősen.
én nem bonyolítanám túl, a sebesség szenzorra kötnék egy osztót, hogy minden x fordulatra adjon egy cseppet. akkor nem kell foglalkozni hogy üresben van vagy sem stb.
amúgy zsiványosak lettek a dobok
Minden.
szerintem hosszabb áttétellel sem menne végre lényegesen többet. 220 vagy 230 még voltban is tökmindegy.
Ez most műhely vagy szoba?
Szia!
Elsőnek azt kell tisztáznod magadban,hogy mit is szeretnèl
Ha vègsebessègre szeretnèl többet,kissebb lánckerèk hàtra,de sok èrtelmèt nem látom,mert levisz a menetszèl
ja
...de pár dologban nagyon jó
Jó az csak sok pénz kell hozzá.
ha jól értem annak ellenére hogy bmw mégsem egy csodajó motor ?
én elölre egy foggal nagyobbat tettem,de én nyugger túrázásra használtam nem pályára
beszerzés: motoralkatresz.eu
ezzel a képpel hirdettem
Sziasztok! Tudnátok segíteni hol lehet sv 650 N hez beszerezni jó áron láncszettet, milyen márkát érdemes venni és érdemes e változtatni a gyári fogaskerekek méretén?
jó volt a kép
Megváltozik.
F800ST.
de milyen típus ? innen nézve nem csúnya és még nem láttam ilyet vagy csak szemből kéne lássam és megváltozik a véleményem
A shiver jobban fekszik. asszem.
Bömbi projekt hamar lecsengett nálad,mi nem jött be?
Ez pontosan az aminek látszik.
Egy biemdábju 800 szíjhajtással.
Amiből a szíj meg a hajtás volt jó és az sem hibáktól mentes.
Utalj át a számlámra pízt és a tied.
Nya aztán azt csinász vele amit akarsz.
ez mi pontosan ?