DL fórumon pont most olvastam, hogy gyári a fékbetét 64.000km-nél. Szóval semmi sem lehetetlen, bár én inkább élvezem a motorozást és cserélem ami kopik :)
amúgy többe volt de nem láttunk bele
inkább vegyétek meg a hornetem 700ért oda adom, új lánc jó betétek ÚJ akksi ami el is indítja még a Mecsekben is aztán veszek egy sv-t
Első körben most veszek egy gyárit.Rákérdezek van e valami fejlesztett darab és azt ha lehet megveszem.
És ha két év mulva ujra kopog eltörpölök az APE-en.
Ez 28-30a gyári meg 27-30e.
Hát nem várom ezt az bittos.
Viszont 3 kilóért bármikor vehetek egy komplett másik blokkot 3-10e Km-el a pocijában ebay-ről.
Mivel ezeket szeretik a juzerek és törik is őket bőszen.
És hál égnek a blokkalkatrészek szinte senkinek nem kellenek.
Nem mennek tönkre.
épp az olcsósága miatt gondoltam rá én is főleg igy olajozóval 9000ft-ért adják a gyűrű nélkülit ami elég jó ár szerintem (16300ft-ért meg néztem gyűrűs jt láncot)
Háát régen ugye tokozva voltak a láncok gyűrűk nélkül és elég jól bírták, lehet amúgy kapni sima láncot minden méretben és nagyon olcsók....lehet, hogy egyszer kipróbálok egyet, de ahhoz előbb olajzót kéne applikálni a jószágra.
inkább vegyétek meg a hornetem 700ért oda adom, új lánc jó betétek ÚJ akksi ami el is indítja még a Mecsekben is aztán veszek egy sv-t
Ebből mivel 20e km-enként cserélem KB 80 évesen fogom az utolsót ebből a pénzből betenni.
Nem hinném hogy olyan virgonc lennék akkorra hogy kelleni fog.
Elvileg van a daytonáé ami olajos de ahogy néztem más a felfogatása és csúszói is mások.
De ha csak ennyi baja lesz és nem a fél blokk cserés már megelégedem vele.
Lassan a 3. éve nem zúztam szegyényt meg.
Ez.
Első körben most veszek egy gyárit.Rákérdezek van e valami fejlesztett darab és azt ha lehet megveszem.
És ha két év mulva ujra kopog eltörpölök az APE-en.
Ez 28-30a gyári meg 27-30e.
Tehát még csak nem is olcsóbb.
Tehát mások is szeretik az oldalát használni sztendernek
Viszont 3 kilóért bármikor vehetek egy komplett másik blokkot 3-10e Km-el a pocijában ebay-ről.
Mivel ezeket szeretik a juzerek és törik is őket bőszen.
És hál égnek a blokkalkatrészek szinte senkinek nem kellenek.
Nem mennek tönkre.
Mondjuk a feszítőpatron nem túl acélos.
Hornetet is szét kéne borítani de lusta vagyok hozzányúlni néha nem szereti venni a 6.at