Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

SV1000-en gyári lánchoz lehet venni nittelő szemet, amit össze tudok otthon préselni a kézi szerszámommal?
Le kellene vennem megmosni petróleumban, de gyári a szegecselés, nem nittelőszemes.
az eleje engem érdekelne a külön is megválnál tőle
Adom a motorkamat a szett gumit Te meg azt a suvitos bogarat legalább nem kell deknit vegyel ra megkonnyitem az eleted bar te jobban jarnal
Dragan ad mindent.
Mondtam hogy adok a lestrapalt csirkeszarnyasert egy delceg fasza digo autot de nem,...........nem hajlando erre az elonyos uzletre.
Ne add fel!...alkud le 10000-re és én átveszem 15-ért...
Nekem most sok.
Akkor inkabb egy power-pr2 combot keresek.
50ezer, ennyiert vettem ha sok akkor lekoptatom inkabb
Az nem erdekel milye idosek mig olcson adod.
Ujak de 2010esek viszont nincs semmi bajuk puhak faszak. Ha lesz tavasz es motorral jarok suliba az heti400km na meg transfogaras tura... Hamar lekopna a közepe. Kene helyette egy sima pilot power 2ct szett
Uj?
Mennyiert?
Nem most lenne aktualis.szoval hiena leszek.
nem érdekelne valaki egy pilot power pure 120-180as szett ? úgy érzem valami túrásabb gumi kéne neked a nyárra
Gyors kérdés a szakikhoz:

http://www.kepfeltoltes.hu/140111/CDI_www.kepfeltoltes.hu
_.jpg

Most akkor a 'piros vezeték (P) a bal felső sarokba csatlakoztatandó, vagy felül középen a helye a jobb felső 'zöldtől (Z) balra? :)
Kerék nélkül tökéletesen működik,és sokkal jobb mint a kis kerekes mert nem akad el a legkisebb göröngyön.Az elsőhoz viszont elengedhetetlen a kerék,de arra 10cm-est teszek.
Pár változatot teszteltem az elején.
Ferihegyen melózok mindennap.
Ha úgy alakul a honlapomon ott az élérhetőségem...
Köszönöm! Tényleg nagyon jól néz ki így az adatlapi képeden. Elvitted a mocit és helyben megcsinálták vagy csak a gyári dobot vitted és belőle kiálló csödarabot, majd visszamentél érte?
Kipufogóra Janóékat ajánlom!
Janodob.hu vagy valami ilyesmi.
Amit nekem méretre hajlítottak és hegesztettek, az gyönyörű lett, etalon.
A motorozz-on ki van írva hóbagoly, de általában a fele sem jelentkezik fel aki megy....most próbálnak a lányok szabadnapot intézni rá és nekik házat bérelek én meg sátrazok a többiekkel.... .....nagy tábortűz, sütögetés 24 órában, bogrács meg hasonlók na meg fürdés Bogácson a termálban.
Megmaradt nekem is egy hátsó emelőm ha érdekel valakit, meg van egy eredeti VV túraemelőm is. Tessék bombázni ajánlatokkal
Fasza! Tetszik! Érdekel, de egyelőre csak a hátsó.
Amúgy a hátsón miért nincs kerék? Nem cseszi össze így az ember a fémet?

Amúgy szoktál Pestre vagy annak környékére jönni?
csövet nem tudok legyártani(rozsdamentesböl kellene) de itt egy emelö hirdetésem:
link
van raktáron készen pár db
www.motoremelo.hu
Akár... Részletek?
Sv-hez jó lehet?
Sziasztok .Vettem az olajleersztő csavar al tömítést és a kérdésem az lenne ,hogy kell felrakni a leeresztő csavarra a kúp néz a kartel fela vagy a csavar hatlapfejű része felé néz? Mellékeltem hogy néz ki ez a tömítés