Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A dísztárcsán törpöltem de az ezerforintosak simán leszaladnak róla 500 km alatt.
Vót fenn.A gyárit meg egy irgalmatlan kerepesi útri kátyuban hagytam 2005 környékén 2db-ot.Feles kinézet ér?
hatalmas plüss dobókocka a belső tükörre, attól papásabb, hamarabb elhiszik hogy nyugdíjas svájci orvosé volt
Má lenyomoztam az elébb.A homasilányba vegyé má rá 4 műanyag alulfelnit meraz úgy feedobja,meg ragasszrá egy big ungarn matricát és ha már a homasitába vagy vegyé a lökhárrítóra négy bőröndsarkat attól olyan megóvottabnak tűnik a kordély jah döglött üreginyúltetembunda a kormányra,talán azis segít...vagynem
Egy telefonálóra felkapni a vizet hasztalan.Meghallgatom,majd közlöm hogy nem adom,ennyi.Manapság gyakoribb a netes üzenet,"adod részletre?" nem köszön,semmi..minap visszaírtam neki.a teljes vételárat leírtam,majd annyit,hogy ez az első részlet.Többet nem írt.Gané világ van és az akinek egy ici-picivel több jel van a zsebében azt hisz hogy.......bár ez a piacos időben is gyakori volt.Most cserebere van taligát,fényképezőre....stb..de legyen vigasz hogy minden portékának elébb vagy utóbb megérkezik a gazdája
Szóval, 1 éves keveset használt FS-11 Crow Hunter XL valakinek?

ilyen
Amúgy ő az.

link
A hirdetésed rendkívül előnytelen.Az autód eladása ebben a formában nehezen,vagy egyáltalán nem fog a közeljövőben megvalósulni.Nem ma kezdtem csak ezért mertem véleményt alkotni.
Lallernél bejött,holnap viszik a fijátod
de ezért a bemondásért és irdatlan blöffért legalább legyen pofája odamenni és kitenni a pénzt az asztalra, hátha meginogsz. Ez a telefonon távolról portékát becsmérlés ez bicskanyitogató.
Hőlégfúvóval vagy hajszárítóval melegítsd meg és húzd le.
Na most én vagyok ugyanúgy mint a laller autóval.
Ma is telefonált egy csóka.............jelzem a legolcsóbb viszonylag ép 1,2 HLX de az első 15-ben benne van simákkal együtt is.Meg a törött motorhibásakat leszámítva.
395-ért van kinn.Telefonban kérdeik mennyi a vége (má ezt nem csípem) mondom 38-ig lemek kutyába.

Aszongya ő 300-330-ra gondolt.
Akkor már inkább flex.

Nincs másik tank.
Dekopír fűrész..de csak akkor ha van egy ugyan olyan tankod tartalékba
Ő volt a vevőd "ritka manapság" de esze volt és vitte.Gratula
Valaki tudna adni egy tuti tippet, hogy a tankpadot hogyan tudom leszedni a tankról?
Ha minden úgy van a motorral ahogy leírtad, akkor csak az idiótáknak nem felel meg ennyiért.
bőrruha, csizma, bukó valakinek?
Ujjéééééé.
SVétlenLaller lettem ma, 7 év és 40ekm után, fura érzés volt amikor elment vele a srác.
próbáltam úgy leírni mindent ahogy van ha holnap nem viszik el kérek tanácsot privátban
A hirdetésed rendkívül előnytelen.Az motorkerékpárod eladása ebben a formában nehezen,vagy egyáltalán nem fog a közeljövőben megvalósulni.Nem ma kezdtem csak ezért mertem véleményt alkotni. Vagy hagyd így és tedd fel 545-re és talán 5 körül kifizetik
Na 3 tömítés le van rendelve.Apránként szerzem be a motor szervíz cuccait.
Vicc hogy usa-ből olcsóbb mint máshonnan.