Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Egy buta kérdés: Az N-es és az S-es SV hűtője egyforma-e? Abból az aspektusból kérdezem mert nekem N-es van de a hűtő oldalának az alján van egy kis kiugró rész viszont "gyári" képeken ott egy takaró lemez van amit emiatt fogalmam sincs miként tudnék felrakni. Valami tipp, ötlet, gondolat a felrakás módjára vagy? Esetleg ha van különbség akkor az N-esemen egy S-es hűtő van? Ha hülyeséget kérdeztem azért előre is elnézést kérek mindenkitől!
Laller csinalt elektronikat a motorjahoz amivel csak jaro motornal van vilagitasa ugye ?
Hetkoznap neha de hetvegen minden este osszeulunk valahol. Rengeteget van egyutt a társaság de ettol fuggetlenul miert ne beszelgethetnenk facebookon is.
Ismerem.
De karácsonyi ajándékot nem ott vettem.
Ebay :)
Ja................én ha venni akarok valamit elballagok egy bótba.............meg is lepődnek sokan hogy mi mindent lehet neten kívül venni.
Látszik, hogy már öreg vagy.
Esetleg egy régimódi party,összejövetel,találkozó,bulis iszogatás?
Az már snassz?
azért nem szekta a facebook há meg máshol nem is tudok beszélni a barátaimmal, ülök az ágyban aztán telóról irkálok, ennyi amiért facebookozok a hírdetések spamek nem érdekelnek, hidegen hagynak.
Ja...............engem is zaklatnak mindeféle alakok hogy csatlakozzak.Sokáig tartott kiirtani őket.
és még tagja sem vagyok semmiféle szektának.
facebook témához, én pl arra használom hogy a baráti társaságnak van egy csoportja, oda tesszük a képeket videókat stb ott beszéljük meg a programokat. Másik a motoros társaság, oda rakjuk fel a túra tervet ott szervezkedünk. Üzenőfalon az a sok gyökérség amit meg tudnak osztani az értelmiségi emberek hidegen hagy, átugorja a szemem... Van jó oldala is a facebooknak de mellette amit írtatok jóval több a rossz oldala
Sziasztok!

SV gyári első lámpa Cs. megye, Szeged környékén tud valaki eladót? No name fejidomom van aminek elég harmatos a fényereje és nagyon úgy érzem, hogy nagyobb teljesítményű (bajonett záras) izzót am el is fér benne nem lehet kapni. Az izzó foglalata nem is halogén ráadásul...
Amí lekopik addig hagyd a fenébe.Újonnan /70-est vegyél.
szerintetek nagy különbség van a 120/60 és 120 /70 első
gumi között még nem próbáltam tényleg érezhető az irányíthatósága?Van egy 120/60 as új gumim de nemtudom eladjam -e és lecseréljem 120/70-re
köszönöm
Regelni kell Kiss Pista néven azt ennyi. Így csak azokkal leszel kapcsolatban, akikkel akarsz.
nem is akartalak meggyözni
...engem is nehezen gyöztek meg
Mindentől?...pont, hogy azt csinál amit akar és ehhez a legrosszabb a faszkönyv az ellenőrizhetetlen ismeretlen "ismerősökkel".....majd ha azokat helyén tudja kezelni mert lesz annyi esze akkor majd regel.....amikor bejött az iwiw volt pár rossz történet a nővéreinek és nekem.....azóta az ilyen un. közösségi hálókat messze kerülöm mert hisz a nevükben is benne van, hogy hálók....amik behálóznak és nehezen eresztenek...
Az nem megoldás, hogy elzárod mindentől a gyereket. Igaz nincs gyerekem, de simán engedném, hogy regisztráljon, de megbeszélném vele, hogy néha megmutatja szépen nekem a facebookját, és ha valami nem tetszik, azt megbeszélném vele. Álomvilágban élek?
Ez jó!
Inkább szegény pedofilok és reklámozók...
ááá, ezen már túl vagyok 3 éve...
erről az ésszel használjuk internetet leginkább ez a rész jut eszembe:
link