Egy buta kérdés: Az N-es és az S-es SV hűtője egyforma-e? Abból az aspektusból kérdezem mert nekem N-es van de a hűtő oldalának az alján van egy kis kiugró rész viszont "gyári" képeken ott egy takaró lemez van amit emiatt fogalmam sincs miként tudnék felrakni. Valami tipp, ötlet, gondolat a felrakás módjára vagy? Esetleg ha van különbség akkor az N-esemen egy S-es hűtő van? Ha hülyeséget kérdeztem azért előre is elnézést kérek mindenkitől!
Hetkoznap neha de hetvegen minden este osszeulunk valahol. Rengeteget van egyutt a társaság de ettol fuggetlenul miert ne beszelgethetnenk facebookon is.
azért nem szekta a facebook há meg máshol nem is tudok beszélni a barátaimmal, ülök az ágyban aztán telóról irkálok, ennyi amiért facebookozok a hírdetések spamek nem érdekelnek, hidegen hagynak.
facebook témához, én pl arra használom hogy a baráti társaságnak van egy csoportja, oda tesszük a képeket videókat stb ott beszéljük meg a programokat. Másik a motoros társaság, oda rakjuk fel a túra tervet ott szervezkedünk. Üzenőfalon az a sok gyökérség amit meg tudnak osztani az értelmiségi emberek hidegen hagy, átugorja a szemem... Van jó oldala is a facebooknak de mellette amit írtatok jóval több a rossz oldala
SV gyári első lámpa Cs. megye, Szeged környékén tud valaki eladót? No name fejidomom van aminek elég harmatos a fényereje és nagyon úgy érzem, hogy nagyobb teljesítményű (bajonett záras) izzót am el is fér benne nem lehet kapni. Az izzó foglalata nem is halogén ráadásul...
szerintetek nagy különbség van a 120/60 és 120 /70 első
gumi között még nem próbáltam tényleg érezhető az irányíthatósága?Van egy 120/60 as új gumim de nemtudom eladjam -e és lecseréljem 120/70-re
Mindentől?...pont, hogy azt csinál amit akar és ehhez a legrosszabb a faszkönyv az ellenőrizhetetlen ismeretlen "ismerősökkel".....majd ha azokat helyén tudja kezelni mert lesz annyi esze akkor majd regel.....amikor bejött az iwiw volt pár rossz történet a nővéreinek és nekem.....azóta az ilyen un. közösségi hálókat messze kerülöm mert hisz a nevükben is benne van, hogy hálók....amik behálóznak és nehezen eresztenek...
Az nem megoldás, hogy elzárod mindentől a gyereket. Igaz nincs gyerekem, de simán engedném, hogy regisztráljon, de megbeszélném vele, hogy néha megmutatja szépen nekem a facebookját, és ha valami nem tetszik, azt megbeszélném vele. Álomvilágban élek?
Egy buta kérdés: Az N-es és az S-es SV hűtője egyforma-e? Abból az aspektusból kérdezem mert nekem N-es van de a hűtő oldalának az alján van egy kis kiugró rész viszont "gyári" képeken ott egy takaró lemez van amit emiatt fogalmam sincs miként tudnék felrakni. Valami tipp, ötlet, gondolat a felrakás módjára vagy? Esetleg ha van különbség akkor az N-esemen egy S-es hűtő van? Ha hülyeséget kérdeztem azért előre is elnézést kérek mindenkitől!