Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szegény gyerek!
nem győztél meg...
...nem győztem letiltani az elején a hülyeségeket,és az idegesítő kreténségek sokszor felhúznak rajta,de pl túraszervezésre nagyon jól működik (emiatt piszkáltak míg nem regeltem)

Szóval lehet azt ésszel is használni,mint ahogy magát az internetet is.
...meg lehet ész nélkül is.
Faszkönyvre visszatérve, a 10 éves lányom most is odajött hozzám, hogy regelhessen ott....közösen nem engedtük Neki.....
Így sem rossz.
Csak azt nem értem, hogy Fr miért nem eredeti nyelven tette fel a Tatu dalokat, úgy sokkal jobbak...
a linkelés nem mindig jön össze
szóval Fr 100.000km-es videójára gondoltam ami szintén felidéz jó pár vidám turát
link
...én a túltárolt gumikra szoktam vadászni (pl az itteni gumihirdetésekben) és itt lehet összehasonlítani pillanatok alatt: link

Zoli által ajánlottól kicsit kb turásabbat tettem föl összel,elölre Pirelli diablo (már nem gyártják) hátulra Michelin pilot road3 (asszem 22 és 29eFt volt)
svclub-ból lettünk svmedia,kezdett szétesni,végül szétesett

de a 2 videót végigvigyorogtam most is,meg azt is:http://www.sportmotor.hu/motor..." target="_blank">link
De mi történt ezekkel a nagy találkozókkal, túrákkal ?
Azért most, hogy szóba hoztad Fr-nek van itt két videója néhány megmozdulásról, jó visszanézni őket: link
: link
De, be lehet állítani...
Ahogy halottam a sima pover kevereke van kozepen.Nem lesz se hosszabb eletu se technikasabb a 2ct.
Előre gondolom mehet a Pilot power 2ct
Köszi! :)
Michelin Pilot Power előre Pilot road2 hátra.
Leginkább túrázok, de szeretek kanyarogni, és próbálni önmagamhoz képes minél jobban dönteni de nem úgy mint egyesek a pályán :)
Sziasztok!
Nem rég én is boldog sv tulajdonos lettem
Nem sok tapasztalatom van a motorral kapcsolatban.
Amit észrevettem és furcsálok egy kicsit,hogy amikor hidegen beindítom,ugyan olyan fordulaton jár a motor,mint amikor üzemmeleg
Egyébként pöc röff indul a gép,csak úgy gondolom,hogy amíg rajta van az autómata szivató egy kicsit többet kéne pörögnie nem?
Túrás,sportos,pályás a követelmény?
Szia mond, te milyen gumit ajánlanál az SV-re? Gondolom Ausztriában egy pár kanyarral találkoztál már :) :) :) :) Az a baj hogy a tesztekben nagyon ellentétesek a vélemények....
Sziasztok!
SV1000 gyári kipufogó dobjához keresek 4csavaros csatlakozó csövet, vagy vágott csatlakozó lemezt.
Tud valaki segíteni ebben?
Üdv:János
Lejjebb írtam.
Inkább azért mert elég egy helyen netezni.
F....nak van kedve a csomó frászt észbentartani kit mikor jelölni lájkolni kukázni a sok spam-et meg mittomén.
Mi mennyi meg annyi? Az életkorod alapján nem lehet már regelni fb-re?
Most bemondjam mennyi az annyi?
Ezért kerestelek én hiába!