Ezt már bebuktad.
Ezek figyelnek mint a amerikai mókus.
Ha csak picit változtatod meg a hirdetést szagot fognak.
Teljesen más néven,telefonszámon (remélem a renccám nem látszik a mostanin sem) képekkel és kinézettel simán benyelnék a 16k- kilométert is.
Sőt..........menne a vidulás hogy milyen jó gépet vettem 16k-.val 800e-ért.............a másik csóri meg hirdeti 1 milláért a szarját 30al.
Engem csak 2 dolog zavrna ennél a motornál, ha most vennék 1000-est.
1. Kicsit zavarna a színe, mert én a feketét szeretem.
2. Nagyon zavarna hogy S, mert én naked buzgár vagyok.
Amúgy csapnék rá, mint gyöngytyúk a takonyra, ha a próbaút is tetszene.
Ez az első utcai motorom előtte offroad-oztam.Szerintetek milyen gumit vegyek a csupasz 650 sv re. Hátra michelin pilot road 2 vagy michelin pilot powert. Nem hiszem hogy még most döntögetni fogom földig de azt se szeretném hogy csúszkáljon mert azt halottam a road 2-ről.Attól félek a power nem fog bemelegedni és úgyanúgy csúszni fog mert nem éri el az üzemi hőmérsékletet. Árban is van vagy 7 ezer különbség a road 2 drágább.Szerintetek?
Semmi baja a gépnek, jobb állapotban van mint sok kevesebb km-rel hirdetett darab....én is keveslem, de eladni akarja nem árulni ahogy látom, de amúgy lehet, hogy épp az olcsóság a baj vele mert mindenki azt hiszi amit Te is kérdeztél.
Festés? Minek...? Pénzpocsékolás abban az esetben, ha nem törték meg és amiatt kell. Amúgy 79e km, nekem nem volna sokkoló. Inkább a motorja átvizsgálására és felújítására költeném a fényezés árát. Amúgy csak nem löki kék füstöt hátul, meg kattognak a csapágyak?
Papír szerint 1.6 B de a hangja és a mozgása alapján olyan minha egy sugárhajtómű lenne a szélvédő előtt A motor külsőre semmi extra de belül csúnya dolgok lehetnek..elsőre az is fura volt hogy nincs tiltás újra 25 lettem
Na jah.Golf 2 vettem 120 szé 150 ezer csak a kiegészítők ára használtan.Az autó tip-top a volt gazdi fél millánál hagyta abba a számolást ez van.A menettulajdonságait illetően készült videó amit nem publikálnék ikább
Kellene 1000es sv vel egy kört gurzljak mennyire is erős meg utana szamolgassak...lancot mennyivel eheti gyorsabban gumit stb... Fogyasztasa a hornet is 7liter korul eszik nem szabad nezegessem a motorokat mert tuti lecserelem.. Esetleg tl1000 az kijonne a hornet arabol
Na hallod.Má 93-an megnézték a szerencsétlen autómat.Az első 20 percben két nepper rámtelefonált hogy mennyi?
Mondom az árát és már rám is csapták a telefont.
Ezek figyelnek mint a amerikai mókus.
Ha csak picit változtatod meg a hirdetést szagot fognak.
Teljesen más néven,telefonszámon (remélem a renccám nem látszik a mostanin sem) képekkel és kinézettel simán benyelnék a 16k- kilométert is.
Sőt..........menne a vidulás hogy milyen jó gépet vettem 16k-.val 800e-ért.............a másik csóri meg hirdeti 1 milláért a szarját 30al.
1. Kicsit zavarna a színe, mert én a feketét szeretem.
2. Nagyon zavarna hogy S, mert én naked buzgár vagyok.
Amúgy csapnék rá, mint gyöngytyúk a takonyra, ha a próbaút is tetszene.
kompressziót mértem amúgy 6x-nél és a gyári érték volt.
lehet el sem adom a végén
Az rengeteg.
link
Mondom az árát és már rám is csapták a telefont.
Veni könnyebb............ott urak vagyunk.