Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt is figyeljük.
Ezt már bebuktad.
Ezek figyelnek mint a amerikai mókus.
Ha csak picit változtatod meg a hirdetést szagot fognak.
Teljesen más néven,telefonszámon (remélem a renccám nem látszik a mostanin sem) képekkel és kinézettel simán benyelnék a 16k- kilométert is.
Sőt..........menne a vidulás hogy milyen jó gépet vettem 16k-.val 800e-ért.............a másik csóri meg hirdeti 1 milláért a szarját 30al.
Engem csak 2 dolog zavrna ennél a motornál, ha most vennék 1000-est.
1. Kicsit zavarna a színe, mert én a feketét szeretem.
2. Nagyon zavarna hogy S, mert én naked buzgár vagyok.

Amúgy csapnék rá, mint gyöngytyúk a takonyra, ha a próbaút is tetszene.
Ez az első utcai motorom előtte offroad-oztam.Szerintetek milyen gumit vegyek a csupasz 650 sv re. Hátra michelin pilot road 2 vagy michelin pilot powert. Nem hiszem hogy még most döntögetni fogom földig de azt se szeretném hogy csúszkáljon mert azt halottam a road 2-ről.Attól félek a power nem fog bemelegedni és úgyanúgy csúszni fog mert nem éri el az üzemi hőmérsékletet. Árban is van vagy 7 ezer különbség a road 2 drágább.Szerintetek?
ha nem viszik el, akkor belerakom a 16k-s órádat, idén belecsavarok még 10k-t és teljesen hihető lesz
lehet 16k is as you know
Semmi baja a gépnek, jobb állapotban van mint sok kevesebb km-rel hirdetett darab....én is keveslem, de eladni akarja nem árulni ahogy látom, de amúgy lehet, hogy épp az olcsóság a baj vele mert mindenki azt hiszi amit Te is kérdeztél.
nem füstöl, aki eddig megnézte azt mondta szép hangja van.
kompressziót mértem amúgy 6x-nél és a gyári érték volt.
lehet el sem adom a végén
Festés? Minek...? Pénzpocsékolás abban az esetben, ha nem törték meg és amiatt kell. Amúgy 79e km, nekem nem volna sokkoló. Inkább a motorja átvizsgálására és felújítására költeném a fényezés árát. Amúgy csak nem löki kék füstöt hátul, meg kattognak a csapágyak?
Szent isten,.............

Az rengeteg.
adatlapomon a hirdetés, kell rá egy festés és 79k km van benne.
Egészen jól néz ki. Nem lehetett rossz vétel.
De hogy a manóba csak 600 az alja?
Remeltem valami tdi :D
Azt már nem kaptam meg.De van egy mosfetes JVC fejem "ősrégi" + mac audio eröködőm+ mac szubcső..nyáron ducc ducc meg cirip cirip
Papír szerint 1.6 B de a hangja és a mozgása alapján olyan minha egy sugárhajtómű lenne a szélvédő előtt A motor külsőre semmi extra de belül csúnya dolgok lehetnek..elsőre az is fura volt hogy nincs tiltás újra 25 lettem
gondolom zene is van benne

link
Még atgondolom sv-k most dragabbak lettek a vtr-ekbol meg nincs olyan ami tetszene
Publikald csak milyen motor van benne?
Na jah.Golf 2 vettem 120 szé 150 ezer csak a kiegészítők ára használtan.Az autó tip-top a volt gazdi fél millánál hagyta abba a számolást ez van.A menettulajdonságait illetően készült videó amit nem publikálnék ikább
Simán jó az ezres laller 6-ból is eljár túrában.Lánot sokkal előbb nem kell cserélni gumit meg a jobbkezed nyríja nem a motor.
Kellene 1000es sv vel egy kört gurzljak mennyire is erős meg utana szamolgassak...lancot mennyivel eheti gyorsabban gumit stb... Fogyasztasa a hornet is 7liter korul eszik nem szabad nezegessem a motorokat mert tuti lecserelem.. Esetleg tl1000 az kijonne a hornet arabol
Cseréld el valamire.
Na hallod.Má 93-an megnézték a szerencsétlen autómat.Az első 20 percben két nepper rámtelefonált hogy mennyi?
Mondom az árát és már rám is csapták a telefont.

Veni könnyebb............ott urak vagyunk.
650 lenne a legalja igy első elgondolasra