Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hóbagoly borzongat? ....
Klafa és tudom, hogy nagyon jó árat adtál, de nem terveztem be ilyen beruházást. Most jól feladtad a leckét...
A hondámmal nem adtam az első hátsó emelőket így megvannak.22 000 jelért átadom ha.Hátsó talpas,első szár alá emel.
Pont ilyen.
Engem továbbra is érdeklene egy motoremelő. Ha lakatos vagy, akkor egy munkával elintézhetnénk azt is, hogy csinálhatnál mellé nekem kipufogó összekötő csövet csak írdd meg, hogy mi mennyi.
Ja, csak aztán a lekapcsolás nehogy annyira jól sikerüljön, hogy ne kapcsoljon be többet :D
ühüm
Digó?
...olyan motort kell venni ami gyárilag csak járó motornál kapcsolja be a világitást,és vészleállitóval leállitás esetén kb fél perc mulva a világitást lelövi

Laller ha már így szórod a pénzt,nem veszel motoremelőt?
...ha már motorod nincs legalább zsírujj motoremelőd legyen
... neked dupla áron adom,csak hogy hamarabb le legyen a gond a pénzröl
hajrá hajrá
Hmmm.................akkor 403e. Használt már az az akksi.
700! új akksi van benne, most végtelenszer elindítaná a tiedét
Ja.A pesti trolikban több az élet mint abban a bizgerében.
Nem véletlen szabadulnál tőle 4 kilóért.
khmm ez egy honda, nem csörög zörög csattog SÍPOL mint egyes más márkák
Van visszajelző lámpa.A sípolást meg úgy sem hallod a sisak és a járó motor mellett.
azzal az a baj ha lekapcsolom elfelejtem felkapcsolni kéne egy ilyen csipogó hogy ha sebességbe teszem és nincs világítás akkor sípol aztán egy egész számitógép kell a hátsóülésre
Hmmmm.............mmmmm.................izéééé....................k
apcsoló?
Laller a végén rá kell álljon ezek a bizgerék gyártására Csak sima primitív cucc kéne ami lekapcsolja a pilácsot ha nem jár a motor
Elöl.Van két baszom kerek lámpa a kormány alatt közvetlen. Azok egyikére kéne rákötni a GPS-t. Az Sv-n a helyzetjelzőn volt de ennél ígyis gond az indítózás a két lámpa miatt.Hátmég ha ráakasztom a kínai szart.
a gps hol lesz, hátul?
Valahogy úgy kéne hogy ne kelljen a fél motoron átküldenem egy kábelt.
Monnyuk a GPS ez a kínai vízálló szar lenne és annyak van vezetékezése de a lámpa elöl van fejidmban elfér a cucc csak ki kéne jelezni a töltés és lekapcsolni a GPS-t meg a lámpát..

Februárban nekiállok.
a prototípust ma vitték el a motorral együtt
másik nincs, vagyis csinálni kellene, ami
szóval a gps-t is ez kapcsolná? akkor ez az izzó melegítés funkció nem is kell, mert a gps szerintem megzavarodna tőle
Lehet kéne a cucc.A GPS-t is a lámpára kötném.
"apa, kezdődik"
régi SV-hez ajánlott kiegészítő, még mielőtt baj lenne
kijelző nincs hozzá, de jelzi az alul és túltöltést, egy darab Neked tetsző színű LED-del