Engem továbbra is érdeklene egy motoremelő. Ha lakatos vagy, akkor egy munkával elintézhetnénk azt is, hogy csinálhatnál mellé nekem kipufogó összekötő csövet csak írdd meg, hogy mi mennyi.
...olyan motort kell venni ami gyárilag csak járó motornál kapcsolja be a világitást,és vészleállitóval leállitás esetén kb fél perc mulva a világitást lelövi
Laller ha már így szórod a pénzt,nem veszel motoremelőt?
...ha már motorod nincs legalább zsírujj motoremelőd legyen
... neked dupla áron adom,csak hogy hamarabb le legyen a gond a pénzröl
azzal az a baj ha lekapcsolom elfelejtem felkapcsolni kéne egy ilyen csipogó hogy ha sebességbe teszem és nincs világítás akkor sípol aztán egy egész számitógép kell a hátsóülésre
Elöl.Van két baszom kerek lámpa a kormány alatt közvetlen. Azok egyikére kéne rákötni a GPS-t. Az Sv-n a helyzetjelzőn volt de ennél ígyis gond az indítózás a két lámpa miatt.Hátmég ha ráakasztom a kínai szart.
Valahogy úgy kéne hogy ne kelljen a fél motoron átküldenem egy kábelt.
Monnyuk a GPS ez a kínai vízálló szar lenne és annyak van vezetékezése de a lámpa elöl van fejidmban elfér a cucc csak ki kéne jelezni a töltés és lekapcsolni a GPS-t meg a lámpát..
a prototípust ma vitték el a motorral együtt
másik nincs, vagyis csinálni kellene, ami
szóval a gps-t is ez kapcsolná? akkor ez az izzó melegítés funkció nem is kell, mert a gps szerintem megzavarodna tőle
Pont ilyen.
Laller ha már így szórod a pénzt,nem veszel motoremelőt?
...ha már motorod nincs legalább zsírujj motoremelőd legyen
... neked dupla áron adom,csak hogy hamarabb le legyen a gond a pénzröl
Nem véletlen szabadulnál tőle 4 kilóért.
apcsoló?
Monnyuk a GPS ez a kínai vízálló szar lenne és annyak van vezetékezése de a lámpa elöl van fejidmban elfér a cucc csak ki kéne jelezni a töltés és lekapcsolni a GPS-t meg a lámpát..
Februárban nekiállok.
másik nincs, vagyis csinálni kellene, ami
szóval a gps-t is ez kapcsolná? akkor ez az izzó melegítés funkció nem is kell, mert a gps szerintem megzavarodna tőle