Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

persze, semmi konkrét nincs. egyelőre még hirdetgetem, karácsony óta be is indultak a népek, aztán valami csak lesz.
600 alatt biztosan nem megy sehova a motor, mivel új év van még a súlyadó is az enyém.
Ja és estleg megegyezhetünk egy Punto 1,2 16V HLX tipusú személygépjármű cseréjén.
3 bummedlit 4 Adeli pingvint és két egypupú tevét adok érte.
Adjatok el a hornetemet, talaltam egy sarga 650est
Aszongyák öccáz.............erre te zordan nemet mondasz.................jó legyen öccáötven..............még mindíg zordan nézel és megállapodtok 575-ben.................tudomén hogy megy..................nézem a zálogcsillagokat.
Akkor még se ez,sem az nem konkrét.
Holnap jönnek elvileg komoly szándékkal, "ha meg tudunk egyezni" jeligére, szóval még akármi is lehet
Következőnek egy 50ccm-es pitbike és egy hayabusa között vacillálok, nem tudom melyik legyen
Hellóka Laller !

Motorod eladva? Mi leszen a következő ha nem titok..csak nem
jah, most esett le hogy megnéztem a videóját, hogy 2 fokozatban kapcsol, először 50% majd pár mp. múlva a teljes kakaó, hogy kímélje az izzókat és az elektromos rendszert is.
Szombaton bemegyek suliba, ha nem tudunk kiokoskodni valamit vagyis Hegedűs tanarur nem tud kiokoskodni valamit akkor beszelunk erről zavar nagyon hog gyujtason világít a tompitott
Hiába adná oda a kapcsolási rajzot, mert proci van benne amit programozni kell Pont ezért tud olyat is, hogy az alul és túltöltést is jelzi egy LED-del, 13,3V alatt világít, 15V felett villog a LED. A prototipust oda tudom adni ha kell
Es tud meg csinalni ? Kapcsolasi rajzot gondolon nem adja ki
Köszi, igazából nagy tétje nincs a dolognak, maximum továbbra is el kell viselnetek a pofám a túrákon, de ez legyen a Ti bajotok
Reggel is jófej vagy.
Drukkolok hogy ne legyen motorod.
Talán holnap
De jo neki.

Eladta mar?
ja, asszem csinált
Esetleg kattintsd le fenykepezovel mi a gaz hatha kiotlunk valamit.
én megpróbálnám hogy egy csik lemezre felhegeszteném a 2 anyát,és ezt a csikot ragasztanám pl 3M Scotch-Weld 2216 epoxival (vagy hasonlóval)

...vagy megnézni mi a hütö anyaga ha alu akkor hegeszteni egy aluanyát, ha réz akkor forrasztani

...de ha van a közelbe egy hütöjavitó az egy kóláért megoldja seperc alatt
Jáááj... Akkor mi tévő legyek? Lemezke nélkül kissé csúnyácska, üres az a rész. Gányolni nem akarok, de minimális kompromisszumba belemegyek az esztétika rovására mivel ha eltakarja úgy se látszódik. Milyen eljárással lehetne még is rögzíteni?
A fémragyasztók csak kitöltésre jók, teherviselésre nem Ráadásul itt nemcsak az alulemezek súlya terhelné, hanem ezt fokozná a hő, rezgés és a szél is.
Köszönöm! Akkor ha annyit megteszek a kompatibilitás érdekében, hogy levágom alul a kiálló részt és 2 komponensű fém ragasztóval ráerősítek 2-2 magasított M6-os anyát (amire ráteszem a védő/dísz lemezt) és ecsettel eltüntettem az árnyalat különbséget az mennyire elfogadható megoldás?
Nem egyforma, sőt asszem a 2003-as váltáson kívül talán 2006-ban is volt váltás még S és S között is.