Ha a képek alatt megnézem a kommenteket, vagy elég ha csak a képeket megnézem, hogy mennyi idióta galériát töltenek fel...
motorozz.hu-t többre értékelem mint ezt az oldalt és most nem az sv-fórumra értettem mert itt szerencsére csak én vagyok egyedül aki még éretlen de én is próbálok nem írni inkább
Amúgy mi történt a médiával? Nem sértegetés ként de ez az egész sportmotor.hu lement egy olyan szintre amit már már vicc.... ide én már csak bohóckodni járok
Épp kinti cikk volt.....persze lehet, hogy csak sima shortolás az oka, hogy ilyet írtak, de a fene tudja....én biztos nem fogok ott regelni ...vannak kiváló oldalak akár a média is amit újra meg lehet tölteni élettel, de a faszkönyv nem motoros, inkább maradok a specifikált honlapokon...
Facebookon nyílt egy csoport az SV tulajok számára, hogy a Magyar sv tulajok így is jobban megismerhessék egymást és újra "sv médiás létszám" jöhessen létre! Aki csatlakozni szeretne EZEN a linken megteheti. Egyenlőre nyílt a csoport
motorozz.hu-t többre értékelem mint ezt az oldalt és most nem az sv-fórumra értettem mert itt szerencsére csak én vagyok egyedül aki még éretlen de én is próbálok nem írni inkább
Emmeg tele idommal,sok van belőle relatíve olcsón és van power nem tatás.Migond van vele?
Lacinak van ojan feketében.
Nincs gond vele.
Megy,világít,dudál.
Pont jó.
Fasznak kell a sok terjfölöspohár.