Helló nem mindegy a láncoknak van a teljesítmény arányába jelzésük pl.: vz vzm wzm .... jobb a teljesítményhez képest erősebbet venni és így megnöveled a láncnak a használatát ! Üdv!
Csak egyfélét.
E legal szűkítővel és papírral rendelkezőt.
Igen harapnak yardok mostanában a sima sportdobokra.
Én yoshimura RS-3-ast tettem fel.
Igen jó hangja lett és ettől hülyemód rángattam a szarvát ami káros volt a fogyasztásra.
Segítséget szeretnék kérni!
SV650-es motoromra (2003.07.01.) akarok venni egy sportdobot. Az a kérdésem, hogy milyet vegyek és kitől? Várom az ötleteket, megoldásokat!
Persze.Hülye festőnél van a takaró.
Kell 3 luk a fejidomra meg gumianya és egy fóliázás oszt mehet fel.
Valamikor január elején elkocogok a kereskedésbe rendelek feszítőt.Meg elviszem a deklit szinteres-homokfúvóshoz.
Februárra leszervízeljük mindenét kerítek egy akksit és mehet a menet.
Addig a felgyűlt alkatrészhegyet és a kocsit értékesíteni akarom őénzügyileg.
Ha sikerült volna jönnöd akkor egy fekete testvér mellett állhatott volna a géped, jött egy 4 motorból álló csapat és az egyik az volt, igen jól nézett ki. ....na nem annyira mint a Tied, de azért jó volt...
Én egy jó vidámat szoptam a kocsival.
Kell két hátsó takaróidom meg egy küszöbborítás,jobb hátsó ajtózár és meg kell igazítani a kipufogót..
Nameg a nonplusszultra,a hátsó ajtóborítón 10 év után be kéne fejezni a hangfalkivágást.
És még a motorhoz nem is nyúltam.
Fel kéne tenni a plexit.
Brigi hanyagolós...ez nem ritka annál aki azzal takarítja....na meg nagynyomásúval....petróval érdemes oszt jónapot már ha egyáltalán takarítani érzi szükségét valaki.
Várom a jelentkezőket, köszi!
Nem kicsit.
Másfél órája ázik WD40-ben és még mindíg ragad.
80%-ban mondom hogy kuka.
De legalább a kipufogó nem ütközik a rugónak így nem csapkod próbaút alatt.
Igaz rendesen szét van rohadva.
...jó volt ez a tegnapi gurulás,fülig ért a szám,bár mire hazaértem kicsit ráfagyott
E legal szűkítővel és papírral rendelkezőt.
Igen harapnak yardok mostanában a sima sportdobokra.
Én yoshimura RS-3-ast tettem fel.
Igen jó hangja lett és ettől hülyemód rángattam a szarvát ami káros volt a fogyasztásra.
Segítséget szeretnék kérni!
SV650-es motoromra (2003.07.01.) akarok venni egy sportdobot. Az a kérdésem, hogy milyet vegyek és kitől? Várom az ötleteket, megoldásokat!
Széles utat mindenkinek!
Sziasztok
De elég nyitott a cucc.
Egy dekli.
Max én ragasztom le valamivel.
Kell 3 luk a fejidomra meg gumianya és egy fóliázás oszt mehet fel.
Valamikor január elején elkocogok a kereskedésbe rendelek feszítőt.Meg elviszem a deklit szinteres-homokfúvóshoz.
Februárra leszervízeljük mindenét kerítek egy akksit és mehet a menet.
Addig a felgyűlt alkatrészhegyet és a kocsit értékesíteni akarom őénzügyileg.
A motoron nincs első sárvédő,fejidom és az akksi is vicces kedvében van.
Kell két hátsó takaróidom meg egy küszöbborítás,jobb hátsó ajtózár és meg kell igazítani a kipufogót..
Nameg a nonplusszultra,a hátsó ajtóborítón 10 év után be kéne fejezni a hangfalkivágást.
És még a motorhoz nem is nyúltam.
Fel kéne tenni a plexit.