Valamit alkotok.Most egyenlőre felteszem a polcra.Két ünnep közt majd jut időm rá.
Valamennyi anyagot ahogy néztem pótolni kell rajta.
Ha marad pénzem a másik project után valszeg szakembernek is megmutatom.
Hátha le tudja kapni a szintert olcsón.
Majd enyhén feltöltöm és visszacsiszolom formára.
én körbe csiszolnám szabályosra
...igy kép alapján olyan kicsi ennek a csuszásnyomnak a mélysége hogy köbe elviselné simán
szinter eltávolitást meg tényleg bizd a szinteresre,legalább látja hogy milyen szint kell reprodukálni
Nem olvasok..............annyira rezignált vok jelenleg.
Mivel talán két pofa sör menne a srácnak de annyiért nem hinném hogy vegyigyümizik.
Szóval ha nincs valami "kenjük be eceteskromfággal" akkor jegeljük a projectet tavaszra.
Nem kér kenyeret és még így is jobb állapotú mint ami fenn van.
Ha nem felületesen olvastad volna el , akkor ott írja: "Vibropolírozást és vegyi festékeltávolítást ( porfesték szinter, 1 ill 2 komponensű is ) vállalok . "
Valamennyi anyagot ahogy néztem pótolni kell rajta.
Ha marad pénzem a másik project után valszeg szakembernek is megmutatom.
Hátha le tudja kapni a szintert olcsón.
Majd enyhén feltöltöm és visszacsiszolom formára.
...igy kép alapján olyan kicsi ennek a csuszásnyomnak a mélysége hogy köbe elviselné simán
szinter eltávolitást meg tényleg bizd a szinteresre,legalább látja hogy milyen szint kell reprodukálni
Lehet fémragasztó lesz belőle.
Mivel talán két pofa sör menne a srácnak de annyiért nem hinném hogy vegyigyümizik.
Szóval ha nincs valami "kenjük be eceteskromfággal" akkor jegeljük a projectet tavaszra.
Nem kér kenyeret és még így is jobb állapotú mint ami fenn van.
"vegyi festékeltávolítás"
És most valami nagyon olcsó eljárás kéne házilag.
Jelenleg NAV-nak vagyonszerzési illetéket fizettem.
Nyeltem egy nagyot.
én a felnijeim vele csináltattam (utcsó kép) és tud nagyon jól festék eltávolítani!
Valaki mondja már meg nekem plz, hogy a K3-as SV650n-nek a rugóstagot védő, kis műanyag milyen méretű csavarral és persellyel van rögzítve?
THX
Ez most jó 220 forint+postáért vagy nem?
Szerintem kis gitt és egy új szinter kell rá.
Ápropó hogy szabadulok meg kíméletesen a szintertől?
Oda kell a vasgyomor.