Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Melyik lehet jobb a metzeller sportec M3 vagy a michelin pilot power hátra sv 650 N -re?
Valamit alkotok.Most egyenlőre felteszem a polcra.Két ünnep közt majd jut időm rá.
Valamennyi anyagot ahogy néztem pótolni kell rajta.
Ha marad pénzem a másik project után valszeg szakembernek is megmutatom.
Hátha le tudja kapni a szintert olcsón.
Majd enyhén feltöltöm és visszacsiszolom formára.
én körbe csiszolnám szabályosra
...igy kép alapján olyan kicsi ennek a csuszásnyomnak a mélysége hogy köbe elviselné simán
szinter eltávolitást meg tényleg bizd a szinteresre,legalább látja hogy milyen szint kell reprodukálni
Frász tudja.
Lehet fémragasztó lesz belőle.
A gitt nem fog a nagy hőingadozástól hamar leválni a felületről? Nem lenne jobb esetleg ónnal vagy cinnel rámenni, aztán becsiszolni méretre/formára?
Ez teljesen fasza.
Nem olvasok..............annyira rezignált vok jelenleg.

Mivel talán két pofa sör menne a srácnak de annyiért nem hinném hogy vegyigyümizik.

Szóval ha nincs valami "kenjük be eceteskromfággal" akkor jegeljük a projectet tavaszra.
Nem kér kenyeret és még így is jobb állapotú mint ami fenn van.
Csak annyit még hozzá, hogy a gyári festett 4db felniről egy nap alatt eltávolította a festéket...
Ha nem felületesen olvastad volna el , akkor ott írja: "Vibropolírozást és vegyi festékeltávolítást ( porfesték szinter, 1 ill 2 komponensű is ) vállalok . "

"vegyi festékeltávolítás"
Nem políroztatni akarom.Annál lustább vagyok.
És most valami nagyon olcsó eljárás kéne házilag.
Jelenleg NAV-nak vagyonszerzési illetéket fizettem.

Nyeltem egy nagyot.
Kérdezd meg tőle http://www.carstyling.hu/car_s...
én a felnijeim vele csináltattam (utcsó kép) és tud nagyon jól festék eltávolítani!
oda nem megyek.
Sziasztok!
Valaki mondja már meg nekem plz, hogy a K3-as SV650n-nek a rugóstagot védő, kis műanyag milyen méretű csavarral és persellyel van rögzítve?

THX
Kissé drágállom... ....a szuinternél meg próbálkozz először párféle oldószerrel, de a bandit topicban a vegyész megmondja.
Hoppá.
Ez most jó 220 forint+postáért vagy nem?

Szerintem kis gitt és egy új szinter kell rá.

Ápropó hogy szabadulok meg kíméletesen a szintertől?
Ja.
De, hívlak majd, be is szereled?
Használni :)
Akkor mi a hobbid?
Én meg nem is váltogatom és nem is reszelem :)
Nem vágyik valaki egy kenwood autórádióra mostanában?
Ha india a cél te is kezdj hozzá ne csak a gyerek.
Oda kell a vasgyomor.
persze, aztán néha megszívom én is
Romlott kajával edzitek a gyereket?