Én egyenlőre hagyom a pi...ba.
Megjön a dekli oszt kijavszerelem majd még ki kell totózni hova fúrjam a kisvérnyúl furatait.
Gell hozzá gumianya.
Nomeg kéne szelephézag-szinkron-vezérműfeszítő.
Erre gyúrok.
Még nagy vágyam egy sérülésmentes váltó-kuplungkar.
Valaki használt már darázsgarázs féle lipufogótisztítót? Elhiszem hogy szépen elszedi róla a ráégett dzsuvát, de utána mivel kéne még nekiesni? Filc+polírpaszta kis fordulaton? Majd valami lakkszerű lehet nem ártana rá..
Köszi a választ!
Kimentem megnézni.A hátsó hengernél kezdtem,és itt meg is álltam... Hézagmérés. Szívó oldalon a 0,10 épp hogy alá megy,kipuffon meg a 0,20 is csak az egyiknél megy alá ezek alapján úgy gondolom hogy ez iggen határon van,sööööt... Jól gondolom? Azt hiszem kell valaki aki tud rajta állítani,mert annak inkább nem állok neki
Szépjó estét! Ismét kérdéssel fordulok hozzátok...
K1-es sv szelephézag beállítás igényel valami spec szerszámot, ill van olyan dolog ami kötelezöen cserélendő ilyen bontás után? Vagy bizzam profira?
Monnyuk az SV karbik is ugyanennyiért mennek szal felesleges tipusidegen cucc.
Bár mivel a karbikba árulnak felújítócuccot lehet nem is kéne komplett bizgere.
heló mindenki! :)
nincs véletlen elfekvőbe 650 es karbitok?
nekem hyosung gt 650 r re kellene a 2 db karbi, csak nem igazán találok rá és tudtommal az sv-n olyan van.
ha van valakinek vagy tudtok eladót akkor írjatok már a kole.gege@freemail.hu ra.
köszi előre is :)
Bazz 2,5 óra és van orra a járgánynak.
Igaz randa és egy centit elkajszult a lökhárító (csálé mint a részeg roma feje).
Holnap eredetiség vizsga és ideiglenes kivonás félévre.
Zoltán jobban emlékezett, 5 az új és 4,5 a min. Amúgy a volt ezüst SV-mben 51E km van és 4.9 a tárcsa most... Mondjuk sok jelentősége nincsen, mert a szegecs a tárcsa kopásához képest 80%-al hamarabb tönkremegy
Mennyi az új féktrácsa vastagsága az Sv 650 esetében.Nekem 4.5mm elől mennyi kilóméter lehet így benne nem tudom mert törötten vettem és nem volt kilóméter óra?
Megjön a dekli oszt kijavszerelem majd még ki kell totózni hova fúrjam a kisvérnyúl furatait.
Gell hozzá gumianya.
Nomeg kéne szelephézag-szinkron-vezérműfeszítő.
Erre gyúrok.
Még nagy vágyam egy sérülésmentes váltó-kuplungkar.