Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Háát nekem melegem volt:
Mivel tisztítottad?
Én megpróbálnám petróleummal átmosni aztán brigéciollal lemosni Az új lánchoz meg keresnék másik fajta spray-t

A Zolit tedd be a blokkba majd ő dorombol
Nem, még csak dorombol :P A helyzet az, hogy még nem kell állítgatnom mert nyúlna, hanem kicsit kesze-kuszán állnak a szemek...
Tipp esetleg hogy milyen láncot vegyek rá?
Azt mondja indítás után hogy nyau-nyau.
mit jelent hogy macskásodik ?
18 nekem pöttyet kevés.

És így jó PR2 hátra Power előre.
Sziasztok! Foggalmam sincs melyik D.I.D lánc van az sv-menm de sokat bírt, már kezd elöregedni haverom szerint, mert macskásodik meg a lánc, pedig mindig leápoltam, mindegy, 18.000at elment és szerintem teljesen jó tőle! Szóval, milyen D.I.D láncot vegyek rá, ami legalább ilyen jó lesz?
Másik kérdés. Pilot road2 2ct vagy Pilot power 2ct? Párban tervezem megvenni őket. Road3at szeretnék de arra lehet már jobban nyújtóznom kéne anyagilag :)
Minden választ előre is köszi!
Kellemes ünnepeket!
Ma kiszedtem a kis Sv-ből a levegőszűrőt,viszont sajnos magyar leírást nem találtam hozzá.Nem akarok hülyeséget csinálni vele ezért fordulok megint hozzátok!Szerintetek mosható? http://www.bmcairfilters.com/s...
Kellemes Ünepeket Mindenkinek!
Illetve jöhetsz délre, addig míg haza nem jönnek kávézunk..... .....mondjuk igazából már 11-kor véget ér a mise és utána talán félóra amíg maradni szoktunk így lehet, hogy délre itthon lesznek mivel nincs nyitva egy áruház sem ezért nem fognak vásárolgatni....ha csak nem találnak valami nyitva tartó akármit.
Akkor gyere 1-re és talán eljön velünk valamelyik lány is.
ok,délre legkésöbb ott vagyok
Marha drága.....gyártatni meg a fene tudja, amúgy bármely kipufogós lehajlítgatja a csövet csak a dob mi elférne ott az a nehéz...
Tud valaki eladó ülés alá húzott kipufogót SV650S-re? Régóta keresem...Ha valaki tud NORMÁLIS minőségűt készíteni az is érdekel. De a kályhacsőből sufnituning dolgok nem érdekelnek. A motorom rendben van s normálisan néz ki...szeretém, ha így maradna.:)
Hááát ha velencei tó akkor nálunk célszerű... ...család templomban én egyenlőre egyedül itthon...Anita gépével mennék.
...nekem is ez járt az agyamban.
Gyorsan összekapom magam,hol találkozunk?
Most egy velencei tó környéke? ....erőst meleg van odakint.
Uh.
Hah.
Hm?
Ja.
Mindenkinek !
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!