Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Burger House, van több éttermük is Bp.-en
Hol van ez a hely?...a következő hambizást ott kéne megejteni....mentők közel vannak?
Nem kéne..................nem megy rád a bőrruha.
pont tegnap este zabáltam betegre magam a céges karácsonyi vacsin de kezdek megint éhes lenni
Simán kinyírna helyben.
nekem egy fogyókúrás brutálka jöhetne innen
Áh pont megkívántam egy jó adag zsírban lesütött oldalast.
Amit a zsírosbödön alljába szoktak rakni.
Tartaléknak.
Oldalas nélkül még ki lehet bírni , de Oldalborda nélkül nem is érdemes élni
Egy lengyel-szlovák túrám voltam !
Az adatlapomon vannak fenn képek a túráról.
Kraków érdekes a többi meg történelem.....
Útban Csorba-tó , Zakopáne.
Visszafelés Árva-vára , 577-es szerpentin...
A héten elvitték a jawa-t gy oldalas nélkül vagyunk. .......viszont rátérve a szilveszterre, már nem találtunk semmi olyan helyet ahol el tudnánk lenn páran így prolongálnám a pár évvel ezelőtti lúzerszilvesztert amit nálunk tartottunk, ha valakinek nincs hova menni, de otthon sem akar lenni az jöjjön hozzánk, hely van a földön bőven.
Pöcc-röff indul nem olyan köszvényes teveként 3.-4.-re.
jaja az más
Hát..............igen is meg nem is.,Utolsó szállítás-szerelés.

De már tele a púpom vele.

Viszont meglett ödön nehéz indulásának oka.

A gázolajszűrő levegősödött le mert nem tömített a vízesedésjelző amit bele kell tekerni.

Kaott egy wv gázolajszűrőt és megy mint a doxa.
Ja most látom a tiéd az újabb típus,az enyém 2001-es,arra biztos nem passzol.
Van street view a lengyeleknél is. Jól lehet rajta ilyeneket nézegetni.
Autópályájuk alig van, így elég nagy lehet a forgalom a főutakon.. érdemes lehet kerülni azokat.
gyári ülés,gyári huzat,gyári szivacs (kibelezve) doboz platni nyomai látszik rajta
Én mondjuk örülök, Te is?
Ja.enis.
Egy furnér van a huzat alá berakva?A másik feléről nincs képed?
Kaptam melót holnapra így valószínűleg vasárnap megyek.
ha romiániánál jobban az utak akkor jobbak mint nálunk az meg már tökéletes jó messze van még a tavasz bassza meg
Sziaztok
ujj "motoros(kezdo)" iletve sikerult eletem elso motororjara szert tenem egy sv 650 2005-kiadasura!
egy par jo tanacsra lene szugsegem a TELI tartasal kapcsolatosaan es nem csak:P:D
elore is koszonom
Háát nekem nem annyira tetszett, szarabbak az utak legalábbis amerre én jártam mint a többi környező országban romániát kivéve.....a táj szép a tátrában, de utána már mint itthon.....inkább nyugat felé orientálódok már ha tudunk majd menni...
Hzoli.