Egy lengyel-szlovák túrám voltam !
Az adatlapomon vannak fenn képek a túráról.
Kraków érdekes a többi meg történelem.....
Útban Csorba-tó , Zakopáne.
Visszafelés Árva-vára , 577-es szerpentin...
A héten elvitték a jawa-t gy oldalas nélkül vagyunk. .......viszont rátérve a szilveszterre, már nem találtunk semmi olyan helyet ahol el tudnánk lenn páran így prolongálnám a pár évvel ezelőtti lúzerszilvesztert amit nálunk tartottunk, ha valakinek nincs hova menni, de otthon sem akar lenni az jöjjön hozzánk, hely van a földön bőven.
Van street view a lengyeleknél is. Jól lehet rajta ilyeneket nézegetni.
Autópályájuk alig van, így elég nagy lehet a forgalom a főutakon.. érdemes lehet kerülni azokat.
Sziaztok
ujj "motoros(kezdo)" iletve sikerult eletem elso motororjara szert tenem egy sv 650 2005-kiadasura!
egy par jo tanacsra lene szugsegem a TELI tartasal kapcsolatosaan es nem csak:P:D
elore is koszonom
Háát nekem nem annyira tetszett, szarabbak az utak legalábbis amerre én jártam mint a többi környező országban romániát kivéve.....a táj szép a tátrában, de utána már mint itthon.....inkább nyugat felé orientálódok már ha tudunk majd menni...
Amit a zsírosbödön alljába szoktak rakni.
Tartaléknak.
Az adatlapomon vannak fenn képek a túráról.
Kraków érdekes a többi meg történelem.....
Útban Csorba-tó , Zakopáne.
Visszafelés Árva-vára , 577-es szerpentin...
De már tele a púpom vele.
Viszont meglett ödön nehéz indulásának oka.
A gázolajszűrő levegősödött le mert nem tömített a vízesedésjelző amit bele kell tekerni.
Kaott egy wv gázolajszűrőt és megy mint a doxa.
Autópályájuk alig van, így elég nagy lehet a forgalom a főutakon.. érdemes lehet kerülni azokat.
ujj "motoros(kezdo)" iletve sikerult eletem elso motororjara szert tenem egy sv 650 2005-kiadasura!
egy par jo tanacsra lene szugsegem a TELI tartasal kapcsolatosaan es nem csak:P:D
elore is koszonom