Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog Karácsonyt!
Minden itt fórumozó kedves ismerősömnek,barátomnak békés,boldog karácsonyt kívánok!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok mindenkinek!
Kellemes husveti unnepeket es hozzon a nyuszi sok hasznalhatatlan vackot.
Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden fórumozónak !
http://mobile.motorsportal.hu/...
Én olaszból vettem egy 2006-os sv 650 N motort a műszerfal letört róla a lámpabúra króm keret elhajlott meg a felső villahíd egy kicsit meghajlott azt mondta a kereskedő egy kisteherautó alá csúszott be futómű nem sérült sem a kerék de félek esetleg a villanyak nem e deformálodott bár azt mondják ez törik gond lehet ez vagy nyugodtan használjam?
arra megint inni kellett
Ez így van, bármi lehet...eccer kissé ittasan méregettünk havernak, hamar rájöttünk, hogy motorgenerál meg minden kell ottan.....később mégsem kellett...
nem tudom,de szerencsére gond nélkül üzemel
lehet mérési hiba is, ha nem húzta a gázt hanem zárt toroknál mérte akkor ~2 barral kevesebbet mér. bár ha szerelő mérte akkor csak tisztában van vele
És ez olyan 28ezer km-nél lett mérve ami persze vagy valós vagy nem...
Mondjuk a műszerek is eltérhetnek, de talán nem ennyire....
Ebben szerintem van erő olajat se eszik,egy intelvallum alatt max 1 deci szerintem de picit én is furcsáltam hogy csak de ennyit mondott a szerelő srác
Akkor az nem sok......12 fölött mértem eddig mindet ami jó volt bár igazából a 10.5 is belefér, de mégis.... ......igaz volt 7 alatt is sportszűrő+sportdob kombóval homokos környéken használva igen ritkán tisztítva (szűrőt)......és még az is beindult csak kissé erőtlen volt...
K4
Eddig, de most kinézek.
Mikori?...csak mert ennyit ritkán mértem K3 utániban, előttiben igen...
És le se égett?
Jó az kicsibe-nagyba is
Kis Sv-be 10.5bar-os kompresszió mennyire számít jónak/rossznak?
Szól mint állat.
Gyertek, nincs ezzel gáz, voltunk már itt ennyien....
Uhhh az a kilosat vagy 2kilosat bevállalni, gyóóóóóóóó
Bakker, mint a Fald fel amerikátban
Nekünk nincs helyünk de legalább 15en vagyunk mehetünk ?
Állati.....kár, hogy hozzánk nincs közelebb, de ez nem akadályoz meg egy jó kis társas zabálásban ha alkalom adódik reá.