Első körben kell két első sárvédő,dobbetétek,lökhárító.
Meg egy szélvédő,teljes szervíz.A bele ki lett takarítva azt meglátom.
Viszont 56e Km 2006.Kombi 1,6 benya.
Megy,dudál,világít.
A többi része kérdéses.Ugyanis ezt le kell vizsgáztatni amihez biztosítás kell,aztán átírni 15 napon belül.
A régit meg eladni amin van egy B10 biztosítás.Erre még nincs vevő sem.
Tehát lehet fél évig rajtam marad.Szal 22-es csapdája.
A héten elkezdem intézni a biztosítós-átírós dolgot és összerakom a régit hogy valamit villantson a hahun.
Úgyhogy hétvégére tudok mondani valamit.
régen ugy volt, eladtad a régit,s kaptál egy igazolást a B fokozatról ami 30 napig él,azon időszakon belül kellett venni egy másik autót,szerintem nem válltozott ez
akkor én az ujjabb autóra kötöttem egy B0-t,majd mikor elment a régebbi annak az igazolását érvényesítettem a jelenlegire ami most 20 éves (természetesen visszakaptam a külömbözetet a régiből is és az ujjabból is,de előre bele kellett tenni a pénzt )
A gátló ház 20-cm. Ha a kormány egyenesen áll, akkor 4-cm mindkét oldalon látható a szárból. Ha ütközésig fordítom a kormányt, akkor 7-cm látható a szárból, értelemszerűen az elfordítási oldalon.Ilyenkor a másik oldalon 1-cm. Másik irányban ütközésig, természetesen ugyan ez lesz a helyzet.
Sok sikert.
Amúgy ha kivonod a forgalomból ideiglenesen akkor a biztit felmondhatod és szerintem át lehet vinni a másikra a bónuszt, de ezt meg kéne kérdezni egy biztosítóstól.
Érezhetőbben több benne a kakaó! 10-el lassabb és 500-al forog többet de városban 60-nál 6.ban rángatás nélkül gyorsul és korforgóból 4.ben kijövök. Kapcsolgatni nem kell sűrűbben persze nyilván másabbak lettek így az áttételek mint az S-nek. Harapósabb az én N-esem mint bátyám S-ese. A -1 foggal jobban ugrik. Csak azon agyalok, hogy ugorhatna jobban-e is!?
Tapasztalatom nincs sajnos, de ezt a linket tudom neked segítségül küldeni.
Amúgy engem is ez foglalkoztat. És mennyivel nyomatékosabb, sűrűn kapcsolgatósabb a 14/45?
Meg egy szélvédő,teljes szervíz.A bele ki lett takarítva azt meglátom.
Viszont 56e Km 2006.Kombi 1,6 benya.
Megy,dudál,világít.
A többi része kérdéses.Ugyanis ezt le kell vizsgáztatni amihez biztosítás kell,aztán átírni 15 napon belül.
A régit meg eladni amin van egy B10 biztosítás.Erre még nincs vevő sem.
Tehát lehet fél évig rajtam marad.Szal 22-es csapdája.
A héten elkezdem intézni a biztosítós-átírós dolgot és összerakom a régit hogy valamit villantson a hahun.
Úgyhogy hétvégére tudok mondani valamit.