Fizikailag nem jó, hátsó csillapítónak a felfogatásai nem ott vannak, meg egyik blokk felfogatás sem. meg még egy-két apró alkatrész felfogatás sem, de az nem lenne gond... Egyébként megegyezik.
nem kell valakinek sv váz (2005)? nem rég vettem az enyémhez, de most láttam hogy nem jó hozzá , rájöttem hogy 2 fajta van, az alvázszámba X vagy Y van, nekem Y kell.
Köszönöm, hogy vetted a fáradságot, azt válaszoltál a kérésemre. Én is ebbe a megoldásba gondolkodok, csak azt nem tudtam eddig még megállapítani, hogy a GSX-R gátlója elég hosszú lesz-e? Annyiba tudnál még nekem segíteni, hogy megméred a hátlót: középállásba mindkét irányba mennyi mozgási hossz? Előre is köszönöm!
Háát ha elkezdődött a csökkenés kicsi az esély, hogy növekedni fog. ....persze minden lehet, de erre blazírozni nem biztos, hogy jó. ...főleg amelyiknek már kisebb a limitnél a hézaga.
Sanyi , Zoli !
Pénteken jó lenne ha jönnétek az Andrettibe ,hogy így év végén legalább összejönnénk egy kis dumcsira.
Sietek haza H.szoboszlórol, Tünde is is.
Sanyi hozd a lányokat és Mónit is.
Az idei évben összejövetel szempontjából úgy ugy is rosszúl teljesítettünk .
Persze a meghívás Fr.Peti joga ,de biztos nem sértődik meg.....
0.03-tól kezdődik persze csak példának irtam.
szerinted újrahézagoljam vagy úgymond ne és majd növekszik a hézag? (habár az eléggé cig..ny munka lenne szerintem de természetesen halgatok rád mert nekem ez még csak az első 4t motorom)
Persze.Bár már több éve holtszezon.A szeptember-október volt a csúcs.November már leszálló ág de még elfogadható.
Decemberre csak a holdkórosak,fikázók,alkalmi ajánlatra vadászók mozognak.
Bár jobbára kevesen.
Most vasárnap is volt olyan aki megnéz egy hirdetést konkrétan mit keres.De hozzám jön.Hogy hol van a másik bolt.Nem nézi meg a címet,nem jegyzi meg a pontos terméket de csak azt szeretné megvenni csak ott.
Komolyan mint a hülyék szigete.
Konkrétan azt várja hogy tartsam ugyanazt mint a másik két-három bolt és ha megmondom hogy elnézést de igyekszünk mást tartani ,nem szándékszom egy sima árháborúval nyerni hanem inkább jobb terméket ajánlok akkor sértetten elviharzik.
illetve eléggé túrásan használom mert max 130 az utazó de inkább 110-120, és 5ezer felé nem igazán pörgetem max párszáz kilométerenként mikor elgurul a gyógyszer de ez ritka
sportdob van rajta amolyan fél rendszerrel mert csak az első henger leömlője a gyári. 2 illetve 3 századonként ugrik a hézagmérőm (pl: 0-10-0.13-0.15)
km-er az óra szerint 31000 van benne hogy valós-e a fene tudja de még nemvolt bontva soha vagyis nemlátni hogy mértek volna rajta valaha is szelephézagot (23ezerrel vettem)
Háát az SV-nél is sokszor még a 3.-4. ellenőrzésnél is jót mutat ha nem hajtották állandóan és normális olajat kapott... ...,de persze volt amelyiknél 24000-nél szinte az összes lapkát cserélni kellett....pályajárat volt.
egyébként, én úgy tudom 2006-tól fekete vázas.
Mert szerintem K4-től hóttmindegy.
Mindegyik fekete.
nem kell valakinek sv váz (2005)? nem rég vettem az enyémhez, de most láttam hogy nem jó hozzá , rájöttem hogy 2 fajta van, az alvázszámba X vagy Y van, nekem Y kell.
Üdv
Köszönöm, hogy vetted a fáradságot, azt válaszoltál a kérésemre. Én is ebbe a megoldásba gondolkodok, csak azt nem tudtam eddig még megállapítani, hogy a GSX-R gátlója elég hosszú lesz-e? Annyiba tudnál még nekem segíteni, hogy megméred a hátlót: középállásba mindkét irányba mennyi mozgási hossz? Előre is köszönöm!
Pénteken jó lenne ha jönnétek az Andrettibe ,hogy így év végén legalább összejönnénk egy kis dumcsira.
Sietek haza H.szoboszlórol, Tünde is is.
Sanyi hozd a lányokat és Mónit is.
Az idei évben összejövetel szempontjából úgy ugy is rosszúl teljesítettünk .
Persze a meghívás Fr.Peti joga ,de biztos nem sértődik meg.....
szerinted újrahézagoljam vagy úgymond ne és majd növekszik a hézag? (habár az eléggé cig..ny munka lenne szerintem de természetesen halgatok rád mert nekem ez még csak az első 4t motorom)
Decemberre csak a holdkórosak,fikázók,alkalmi ajánlatra vadászók mozognak.
Bár jobbára kevesen.
Most vasárnap is volt olyan aki megnéz egy hirdetést konkrétan mit keres.De hozzám jön.Hogy hol van a másik bolt.Nem nézi meg a címet,nem jegyzi meg a pontos terméket de csak azt szeretné megvenni csak ott.
Komolyan mint a hülyék szigete.
Konkrétan azt várja hogy tartsam ugyanazt mint a másik két-három bolt és ha megmondom hogy elnézést de igyekszünk mást tartani ,nem szándékszom egy sima árháborúval nyerni hanem inkább jobb terméket ajánlok akkor sértetten elviharzik.
km-er az óra szerint 31000 van benne hogy valós-e a fene tudja de még nemvolt bontva soha vagyis nemlátni hogy mértek volna rajta valaha is szelephézagot (23ezerrel vettem)
Már 20-nál kellett volna csekkolni a könyv szerint.