Miért lenne?...általában jobbat és erősebbet gyártanak mint a gyári. ....nem beszélve, hogy a hűtőközeget mindenki méretre rendeli, a gyár is (illetve a beszállítója aki valószínűleg kínai) és csak a lezáró széleket kell magának alakra gyártania....hidd el jobb az ithoni mint a gyári, amíg volt az a kupa akkor a burkolt ezresekre gyártatni kellett nagyobb hűtőt mert a gyárival túlmelegedett.
Húú, nem kockázatos ez?
Ennyi erővel az ebayről kínai utángyártottat veszek 20 körül, de pont emiatt keresnék inkább bontottat, mert valamiért csak megvan az oka annak, hogy a gyári bontott drágább mint az utólag készített , de új.
Valakinek van ötlete, tippje vagy egy jó gondolata hogy K2-esemre hogyan tudnék kormány lengéscsillapítót felszerelni (rögzítési pontok stb...) Agyalok rajta nagyon de a 120mm-s lökethossz miatt lövésem sincs, hogy hova tudnám rögzíteni a stabilizátor másik végét a vázon. Esetleg képet tudna vki vagy rendelkezik ezzel a motorja?
Ja, egy kis könnyű homokfúvással eltüntetni a régit és szintert neki. ....mondjuk én azért kissé vak vagyok már.....meg kéne nézni jobban, hogy csúszásnyom nincs-e rajta?....bár ha nem lukas az is javítható.
Tobb garnitura contit elhasznaltam nagybanditon.
Sport attack elol 12e km,hatul 5-6e km,road attack elol 14-15e km,hatul 8e km,road attack2 kb mint a sport attack.Ehhez,kis sv-n hozzaadhatsz 2e km-t,az idealis kombinacio,sport elore,road hatra,tapad az, nem kell tartani tole,erezheto gumi.
Ez olyan mint egy sima csavar csak van rajta az a szar plusz kör alakú rész.
Mint egy gyűrű lenne egy sima mentes csavaron.
Na azt a gyűrűt kell leméretezni és legyártani vagy 40 db-ot és árulni.
Olcsóbb lenne mint 970.-/db-ért venni a suzuki bótban.
13.-át írt a posta a plexire.
A kormánykapcsoló 20.-a körül jön.
A kamratartó is úgy valahogy de az kínai macskaevő.
Lehet meg se jön.
Ha a plexi beérkezik rápróbálom a fejidomra,bejeloölöm a 3 lukat felfúrom és megy a fóliáshoz a sárvédővel együtt így az meglesz január elején a kormánykapcsolóból meg csak 1 felső műhanyagért lett rendelve szal az pikk-pakk.
Nyünyörgök még a deklin mert elég szar látvány és félek még egy rajta parkolást nem bir ki.
Kéne egy másik de vagy karcos/leütött vagy drága.
De attól hogy lencse fejű, jó nem esik be a lyukon de a menet fog kalmpálni benne, nem olyan kell ami a csavar feje alatt nincs menet és illeszkedik a műanyagba aztán menetes
Ennyi erővel az ebayről kínai utángyártottat veszek 20 körül, de pont emiatt keresnék inkább bontottat, mert valamiért csak megvan az oka annak, hogy a gyári bontott drágább mint az utólag készített , de új.
Nem tud valaki egy jó állapotú bontott gyári hűtőt 2003-as SV650N-hez?
Jobb megelozni.
Valakinek van ötlete, tippje vagy egy jó gondolata hogy K2-esemre hogyan tudnék kormány lengéscsillapítót felszerelni (rögzítési pontok stb...) Agyalok rajta nagyon de a 120mm-s lökethossz miatt lövésem sincs, hogy hova tudnám rögzíteni a stabilizátor másik végét a vázon. Esetleg képet tudna vki vagy rendelkezik ezzel a motorja?
akkor lehet benevezek egy ilyenre.
Bár 30e alatt van új is tömítéssel.
Szal lehet nem éri meg szenvedni vele.
Inkább felforralásra tippeltem volna.
Akkora hőt kaphatott e hogy folyós legyen a festés?
Mert akkor szart se ér annyira deformálódott.
SV1000-nél a hátsó hengertől lejövő kipufogócsonknál össze van dugva a rendszerrel. Itt milyen tömítés van? Elég jó kifúj itt.
Köszönöm!
Sport attack elol 12e km,hatul 5-6e km,road attack elol 14-15e km,hatul 8e km,road attack2 kb mint a sport attack.Ehhez,kis sv-n hozzaadhatsz 2e km-t,az idealis kombinacio,sport elore,road hatra,tapad az, nem kell tartani tole,erezheto gumi.
Ettől tartottam.
Azt hittem egyszerűbb.
Mint egy gyűrű lenne egy sima mentes csavaron.
Na azt a gyűrűt kell leméretezni és legyártani vagy 40 db-ot és árulni.
Olcsóbb lenne mint 970.-/db-ért venni a suzuki bótban.
A kormánykapcsoló 20.-a körül jön.
A kamratartó is úgy valahogy de az kínai macskaevő.
Lehet meg se jön.
Ha a plexi beérkezik rápróbálom a fejidomra,bejeloölöm a 3 lukat felfúrom és megy a fóliáshoz a sárvédővel együtt így az meglesz január elején a kormánykapcsolóból meg csak 1 felső műhanyagért lett rendelve szal az pikk-pakk.
Nyünyörgök még a deklin mert elég szar látvány és félek még egy rajta parkolást nem bir ki.
Kéne egy másik de vagy karcos/leütött vagy drága.
Meg egy váltókar de az még drágán is ritka.