Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gyárilag a hátsó idomon nincs matrica az s-es verzión.Vagy csak rátették a matricát vagy ez egy bontott farok... Amúgy nem ismerem de innen nézve egyben van. 650 ezret-et megér kb.
Nem ismerem de az biztos hogy szep kek.
Megvan a kiszemelt. Nem ismeri valaki? Vélemény?

Az áldozat
Ja, amúgy is az a jó magoldás.
Többet segít ha levágod és felslicceled.
Ha a paszta megkeményedik a rezgéstől elporlik és kihullik belőle...ez V2 és motor.... , de nem fog kifújni legalábbis nem szokott.
Hát ez de gyönyörű gépezet... Nem csodálom, hogy várod a tavaszt
Bár én is már tűkön ülök és érzem, hogy ez nagyon hosszú tél lesz...
Szia!
Egy picit csak, körbe. Ne tocsogjon rajta, hisz csak annyi a dolga, hogy a két felület közti iszonyú pici esetleges hézagot a hő hatására megkeményedve kitöltse és eltömítse. Nem jó ha ilyen cucc beleköt a csőbe, aztán meg csak ott kotykorászik benne.
Jó estét mindenkinek!

Csak úgy a mosás után néhány kép. Már most nagyon várom a tavaszt.
Köszi sikerült aztán kapni remélem rà lehet szorítani vele rendesen. Be kell kenni kipuffpasztával az összekötőt mielött ráhúzom a rendszerre?
Szerintem igen.
Szevasztok!
Az sv1000-nek ugyanaz a tankja, mint a 650-esnek?
hali!
és azt akartam még kérdezni,hogy kitől lehet itt uj gumit venni mert láttam egy pár emberkét aki hirdeti!?
Láttam ma ilyen bilincset a truckshop-ban 730ft.-ért. Szerintem bármely autósboltban kapni, de főleg az tgk cucc is van.
Esztergáltattam annak idején 650-hez. Saválló csőből.
gondolom a fizetéssel akadtak problémák! :D
nekem ha vmi kell azt kifizetem! én nem vagyok cigány főleg nem azzal cigánykodom aki szívességet tesz nekem!
na látod ezt észre se vettem eddig, kösz hogy szóltál
A DRZ-n 520-as lánc van, az SV kerekén pedig 525-ös. Ez így nem lesz kompatibilis...
jaja olyat keresek. tudom 44 a gyári fogszám, de nekem drz-be vett suzuki felnire kellene minél kisebb. és ahogy néztem a katalógust 42-es volt a legkisebb.

ha nem találok, marad az új
44-es még talán lenne, de 42-es?
okés, ha akad szólj mert érdekelne
Még körül nézek azért jövő héten hátha elkallódva van néhány mert azért elég nagy a kupi.
jaja sv-re való.. hát akkor erről lecsúsztam
Mellettem?...Mögötted, amikor este 11-re értetek haza az esőben osztrákiából....akkor szokott hozzá a vízhez...