gyárilag a hátsó idomon nincs matrica az s-es verzión.Vagy csak rátették a matricát vagy ez egy bontott farok... Amúgy nem ismerem de innen nézve egyben van. 650 ezret-et megér kb.
Szia!
Egy picit csak, körbe. Ne tocsogjon rajta, hisz csak annyi a dolga, hogy a két felület közti iszonyú pici esetleges hézagot a hő hatására megkeményedve kitöltse és eltömítse. Nem jó ha ilyen cucc beleköt a csőbe, aztán meg csak ott kotykorászik benne.
gondolom a fizetéssel akadtak problémák! :D
nekem ha vmi kell azt kifizetem! én nem vagyok cigány főleg nem azzal cigánykodom aki szívességet tesz nekem!
jaja olyat keresek. tudom 44 a gyári fogszám, de nekem drz-be vett suzuki felnire kellene minél kisebb. és ahogy néztem a katalógust 42-es volt a legkisebb.
Az áldozat
Bár én is már tűkön ülök és érzem, hogy ez nagyon hosszú tél lesz...
Egy picit csak, körbe. Ne tocsogjon rajta, hisz csak annyi a dolga, hogy a két felület közti iszonyú pici esetleges hézagot a hő hatására megkeményedve kitöltse és eltömítse. Nem jó ha ilyen cucc beleköt a csőbe, aztán meg csak ott kotykorászik benne.
Csak úgy a mosás után néhány kép. Már most nagyon várom a tavaszt.
Az sv1000-nek ugyanaz a tankja, mint a 650-esnek?
és azt akartam még kérdezni,hogy kitől lehet itt uj gumit venni mert láttam egy pár emberkét aki hirdeti!?
nekem ha vmi kell azt kifizetem! én nem vagyok cigány főleg nem azzal cigánykodom aki szívességet tesz nekem!
ha nem találok, marad az új