Segítséget szeretnék kérni. SV650S (2004) motoromra szeretnék kormány lengéscsillapítót szerelni. Ebbe szeretnék segítséget kérni. Milyen hosszúra lenne szükségem, hova lehet felfogatni.. stb. Kérem,aki tudna ebbe bármi segítséget, esetleg képet küldni, az jelentkezzen. Köszönöm!
A főbb erőknek ugye az a jó, ha neked nincs boltok, inkább elmész alapbérért egy multiba eladni. Ne gondolkodj, csak dolgozz. De szerintem azért még van itthon jó pár talpraesett ember, addig ez úgyse fog összejönni. Legalábbis reméljük.
Első körben a Lutz XXL középkategóriás áruházcsaládja.Mőmax már most is van Győrben de csak szondázzák mi jön be a népnek.A Möbelix a másik alsó kategóriás áruházláncuk.Az 4 helyen van benn de nem igen jött be a pletykák szerint.
Van egy elég kemény padlót zuhanás régről a Retz kiesése miatt és a válság miatt a BRW gyárnál.Ez egy elég mega gyár a lengyeleknél.
Első kísérletként próbáltak a Balla hálózatban visszanyerni a pozíciót de nem sikerült így most sorban nyitják a régi Retz partnerekkel a saját gyári hálózatot.
Ja és a KIKA-t megvette a Steinhof csoport.
Itt is leesznek kiszórt gyártók és új beszállítók.Bár talán ha 2 KIKA nyereséges.
De ezek még csak tapogatózások.
Most még elmebetegnek tartanék bárkit aki nyit nagy bútormultit.
Sanyi már válaszolt.
Egyébként hozza haza a franc! Sőt bátorítom az összes hulladékot, hogy jöjjenek ide! Jobb lesz nélkülük. Ittlétem alatt másodszorra futok bele magyar hiperpigmentált egyedekbe. Na nekik pont tökéletes ez a hely, csak maradjanak is itt!
Mint írtam picit több a vásárlás.
Ez azért indukál több termelést,beruházást.
Bár attól félek hogy pletykák szerint a külföldi multik ugrásra készen várják a tényleges nagyobb fogyasztás növekedést.
Ezt én is így gondolom, de nincs kedvem senkivel vitázni a témában. Én itt vagyok és látom, hogy mi van itt, de igazából úgyis mindenkinek a saját tapasztalat a legerősebb. Vagy amit elhisz másoktól.
Segítséget szeretnék kérni. SV650S (2004) motoromra szeretnék kormány lengéscsillapítót szerelni. Ebbe szeretnék segítséget kérni. Milyen hosszúra lenne szükségem, hova lehet felfogatni.. stb. Kérem,aki tudna ebbe bármi segítséget, esetleg képet küldni, az jelentkezzen. Köszönöm!
A gond hogy felébrednek a kintiek és visszarugdossák őket.
Van egy elég kemény padlót zuhanás régről a Retz kiesése miatt és a válság miatt a BRW gyárnál.Ez egy elég mega gyár a lengyeleknél.
Első kísérletként próbáltak a Balla hálózatban visszanyerni a pozíciót de nem sikerült így most sorban nyitják a régi Retz partnerekkel a saját gyári hálózatot.
Ja és a KIKA-t megvette a Steinhof csoport.
Itt is leesznek kiszórt gyártók és új beszállítók.Bár talán ha 2 KIKA nyereséges.
De ezek még csak tapogatózások.
Most még elmebetegnek tartanék bárkit aki nyit nagy bútormultit.
Egyébként hozza haza a franc! Sőt bátorítom az összes hulladékot, hogy jöjjenek ide! Jobb lesz nélkülük. Ittlétem alatt másodszorra futok bele magyar hiperpigmentált egyedekbe. Na nekik pont tökéletes ez a hely, csak maradjanak is itt!
Mit értesz a multik alatt? Várják, hogy bejöhessenek?
Ha nem titkos.
Ez azért indukál több termelést,beruházást.
Bár attól félek hogy pletykák szerint a külföldi multik ugrásra készen várják a tényleges nagyobb fogyasztás növekedést.
Tényleg kezdünk kikeveredni.
Pilot Power előre,Pilot Road 2 hátra kombináció olcsóbban kijön és az is jó,km-ben is többet bír.
Kürt, új, dobozos.
Amúgy meg a bontók: itt.