Fényjelző berendezések (index, lámpa) működjenek, talán még a duda is. Meg van első, hátsó fékpróba, ott ara kell figyelni, hogy ne legyen hullámos a féktárcsád. Ha jól tudom azt nézik, hogy egyenletes fékerőt tud-e leadni a fék...
Én is így voltam. 600 ért volt fent, telefonban rákérdeztem 500-ra. Mondta hogy oké, így mentem is érte Szegedről Balatonboglárra. Ennyim volt rá, drágábbért én se indultam volna el.
ezen a részén már túl vagyok, az utóbbi pár évben a hardveraprón megedződtem. egyáltalán nem hatnak meg az efféle próbálkozások, így minden "lelkifurka" nélkül kívánok további jó keresgélést bárkinek.
Van egy visszajáró vásárlónk aki mesélte az esetet:
BMW f650 vagy valami ilyesmit akart eladni. Jönnek, nézik...Aztán kérdezik hogy a 650-re tartott (egyébként patika) gép megy e 400-ért?
Mondja a koma hogy nem szeretné, mire a "vevő " ideges lett...
"Megveszlek kilóra! " és az arcát kezdte legyezni a pénzel.
Na a bjszos kis mokány komámnak sem kellett több, kilökte őket az utcára szép szavakkal megspékelve.
Mondta nekik hogy "NEKTEK NEM ELADÓ !" és kész.
Én szemen is vágnám az illetőt egyébként egy ilyen alakítás után.
odamegyek, találok alkualapot, alkudok. ha nem enged - és nem jó az eredeti ár (mert jó is lehet) - akkor hazajövök. tartoztam az ördögnek egy úttal. 2x130km? és akkor mi van?! egy jármű megvásárlásánál az a negyed tank gázolaj vagy retúr vonatjegy mit számít? alkudni mindig lehet, mert minden használt járművön van valami indok, új gumi kell, új akksi kell, stb.
a másik részről is elvárom ugyanezt.
aki a portéka megnézése nélkül telefonban alkudni akar, az nem tudom, mit gondol. meghirdetem kilencért, erre hív hogy nyolcért odaadom-e. nem bazmeg, azért kilenc mert kilenc. gyere el, nézd meg, úgyis engedni fogok.
de ez a "mennyit engedsz a végéből" hozzáállás ez kiborít. és ha telóban azt mondom, kilenc helyett nyolc, akkor a helyszínen még majd abból akarsz hetet elérni, mert látsz egy karcolást valahol.
a telefonos alkudozókkal én nem szoktam tovább foglalkozni, és a kivárás eddig mindig bejött. jött normális vevő, aki sem a portékát sem ENGEM nem akar szarnak nézni azzal, h megkérdőjelezi a kikiáltási árat.
jóhogy nem emailben, rögtön. a másik fele ez, az emailes érdeklődők. mennyire komoly a vevési szándék, ha a telót nem képes valaki elővenni?
A vartával vannak az utóbbi években rossz tapasztalatok, a JP magyar, a jász-plasztik rövidítése, azok autóban elég jó akksik (most is van egy ami 3 éves és még tök jó), de motorban még nem próbáltam.
Ezek általában 1, max 2 telet szoktak kibírni. Yuasa, Varta alaphangon 5 év, de jobb esetben 6-8, akár 10 is.
Ha normális középkategóriást akarsz, akkor van pl. a FIAMM.
Helló a landport az volt egyik ismerősöm motorjába neki 3 évet lehúzott benne :) úgy hogy amikor kellet kivette feltöltötte stb. szóval normálisan karbatartotta
Szerintem simán a duplája. És ritkábban esik meg az a kellemetlen eset, hogy bivalybasznádon megállsz beszélgetni egy ismerősöddel, majd ő továbbmegy egyik irányba, te meg ottmaradsz pár órát..
Üdv.
Ezekről az olcsóbb akkumulátorokról vannak tapasztalatok? link link
A Varta,meg a yuasa dupla ennyibe kerül.Vajon az élettartama is a duplája lehet?
Igen, vannak arcok, akik ha vesznek vmit, nem úgy újságolják a haveroknak, hogy "vettem, és de kurva jól megy, de szép színe van, és rohadtul örülök neki ", hanem a lényeg, hogy "meg volt szorulva nagyon a gyerek, meglobogtattam neki ennyi-annyi kesst...", és hogy mekkora biznisz volt a vétel. Az ilyen persze tőled sem azt kérdezi, hogy fasza-e az új motorod, hanem hogy mennyi volt, miközben esetleg fogalma sincs a motorárakról.
van ismerősöm, aki úgy tálalta a frissen vett, többmillás használt autóját, hogy igaz, hogy nem engedtek sokat a hirdetett árból, de a kereskedő előző 7vgn azzal kirándult, és több mint félig volt a tank
Dobnék rá egy olcsó fényezést meg a panelt és más háttér mellett 1 milla alatt meghirdetném tavasszal.
Még engedhetsz telefonba egy 100-ast vagy kettőt is.
nem is az alkudozás a baj, hanem hogy mindenki a másik kárára akar extra jól járni. sokan nyeregben érzik magukat ha van egy kis pénzük és megpróbálják kihasználni és jól lehúzni a másikat.
Tudjátok, hogy motorkerékpár műszaki vizsgán mik az előírások?
1. Időszakos műszakin?
2. Forgalomba helyezés előtti első műszaki vizsga.
Sehol nem találok sajnos értelmes leírást...
BMW f650 vagy valami ilyesmit akart eladni. Jönnek, nézik...Aztán kérdezik hogy a 650-re tartott (egyébként patika) gép megy e 400-ért?
Mondja a koma hogy nem szeretné, mire a "vevő " ideges lett...
"Megveszlek kilóra! " és az arcát kezdte legyezni a pénzel.
Na a bjszos kis mokány komámnak sem kellett több, kilökte őket az utcára szép szavakkal megspékelve.
Mondta nekik hogy "NEKTEK NEM ELADÓ !" és kész.
Én szemen is vágnám az illetőt egyébként egy ilyen alakítás után.
odamegyek, találok alkualapot, alkudok. ha nem enged - és nem jó az eredeti ár (mert jó is lehet) - akkor hazajövök. tartoztam az ördögnek egy úttal. 2x130km? és akkor mi van?! egy jármű megvásárlásánál az a negyed tank gázolaj vagy retúr vonatjegy mit számít? alkudni mindig lehet, mert minden használt járművön van valami indok, új gumi kell, új akksi kell, stb.
a másik részről is elvárom ugyanezt.
aki a portéka megnézése nélkül telefonban alkudni akar, az nem tudom, mit gondol. meghirdetem kilencért, erre hív hogy nyolcért odaadom-e. nem bazmeg, azért kilenc mert kilenc. gyere el, nézd meg, úgyis engedni fogok.
de ez a "mennyit engedsz a végéből" hozzáállás ez kiborít. és ha telóban azt mondom, kilenc helyett nyolc, akkor a helyszínen még majd abból akarsz hetet elérni, mert látsz egy karcolást valahol.
a telefonos alkudozókkal én nem szoktam tovább foglalkozni, és a kivárás eddig mindig bejött. jött normális vevő, aki sem a portékát sem ENGEM nem akar szarnak nézni azzal, h megkérdőjelezi a kikiáltási árat.
jóhogy nem emailben, rögtön. a másik fele ez, az emailes érdeklődők. mennyire komoly a vevési szándék, ha a telót nem képes valaki elővenni?
haggyukmá'
Ha normális középkategóriást akarsz, akkor van pl. a FIAMM.
Ezekről az olcsóbb akkumulátorokról vannak tapasztalatok?
link
link
A Varta,meg a yuasa dupla ennyibe kerül.Vajon az élettartama is a duplája lehet?
Vagy rajtad ragad mint kiskutyán a farka.
van ismerősöm, aki úgy tálalta a frissen vett, többmillás használt autóját, hogy igaz, hogy nem engedtek sokat a hirdetett árból, de a kereskedő előző 7vgn azzal kirándult, és több mint félig volt a tank
Ismeritek ezt az oldalt?
[L=http://www.2wheelpros.com/oem-...]
Még engedhetsz telefonba egy 100-ast vagy kettőt is.