Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem már a hasalós sövö is fárasztó, alig bírok 600km-t menni vele egy nap, de nem is akarok....télen nincs kecmec....kormány emelés következik.
Megmonnyák a szpííídesek hogy lehet vele túrázni,bótba járni,melóba meg mekdönci elé is.
Én nem tenném de há sportmotor az oldal.
Jahhhh.......tavasszal mentem már az új,brembó fékes gixerrel,nem igazán közútra való az már,pláne,hogy keményre volt állítva a hátulja,pattogott mint a nikkelbolha......2.-ban a legkisebb úthibánál jön fel kerékre,az mondjuk bulis....
Mittomén.
Mindenki aszongya.
Lehet nagy motorral kisgázzal menni.
Fejben dől el.
Megatöbbibaromság.
Miért is?
Gixxer 1000K5 az igazi.
mert lehet nagySV lesz :D amúgy nemtudom, csak korábban nagyon rá voltam pörögve
Ha eladod a motort mia........ görcsölsz rajta?
hónapok óta keresek, senki nem adja el. képesmotoron max régi SV-hez találni, Ebayen egy sincs, hahun ha van valamelyik motoron egyből hívom de senki nem adja el külön. Fazer stb darabokat nézegettem, de ha már 20ezret kiadok érte, nem akarok plusszban az átalakítással is vacakolni.. meg jövő télen úgyis meg itthonról, bár nagytesó még esélyes..
Használtban PL fazékról veszel két oldaltartót és egy lakatos hegesztúvel a szintén használt givi tartóra passzítja az oldaltartót.
Ne viccelj, egy csomó embernek van....amúgy nem túl erős, jobb a másik féle amire az enyém hasonlít.
Hahu
Sok eselye nem volt senkinek, mert 5 perce tettek fel és telefonáltam. Már le is vették.
nem, nem kapható. sehol sem. hidd el, futottam már vele jó pár kört.
Hol hirdették ezt?
Vehető a shox-ban.
Köszi!
Ajjaj.................akkor én kiestem a rostán.
1050000ft
Normalis tulajtól.
Grat!......jó lesz ez, ember maradtál!...
Határozottan jól néz ki. Mennyi volt?
doboztartó-konzol
30% vagy 40%? vagy csak 10%-20%

elöbbiről hallottam,s Te?
Aze kivancsi lennek mert nem bandit.
Használható paripának tűnik,sok közös élményt vele!