Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És épp te is lehegytad róla a matricákat meg a superman jelet?

Nemhinném.
A törés utáni olcsó renoválás majd eladás a valószínűbb.
Ha benézel az idomok alá akkor szépen látszik hogy tört-e a motor?

Illetve az is lehet hogy egyszerűen így jobban tetszik a tulajnak.

Én is átfúlyatam a TL-m mert sztem így sokkal szebb.
Idom is megvan és a yosi rendszer van hozzá igazából egy Hornetem van és árulóm és megkerestek hogy csere érdekelne-e 1-1 ben és most gondolkozom rajta
Szerintetek?
és most melyik az aktuális állapot? teliidomos kiskipuval, vagy a másik?
Pofáraesésen kívül mást nem tudok elképzelni hogy telibefényezzen valaki egy motort.
Köszi a kielégíttő választ! Így má megtudom csinálni.
Igen ez megvan nekem is, csak h ennek az oka mi lehetett csúszás vagy teljes bukta esetleg előző tulajt ismeritek-e?
Komplett átfestették.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy erről a motorról tudtok valami információt szolgáltatni előélet stb.

Válaszokat köszönöm előre is!

MuZs
Hűtő telitölt, tágulási félállásig tölt, felmelegít míg nyit párszor a termosztát, csak hűtő telitölt, melegít, ezt ismétel 3x, tágulásit félig tölt, majd megy vele pár km-t míg üzemire melegszik. Utána tágulásit középig tölt. Egy csővel és tölcsérrel fel lehet tölteni a fejidom bontása nélkül is.
De vannak itt szerelők is, én csak hobbi-szerelő vagyok :D
Hidegen minimumig kell lenni a tartálynak.
Ez a hűtő folyadék betöltés engem is érdekelne! Kérdésem az hogy most akkor töltsem a tágulásit maxig, meg a hűtőt is? Ha nagy hülyeséget kérdezek bocs de még nem csináltam!
Ha felhajtod a tankot, ott lesz egy gumikupak, az a tágulási tartályé. Nemrég én is ebben a szituban voltam
Betöltó?
Üdv!
Oly kérdésem lenne, hogy lecseréltem a hűtőfolyadékot mindenhonnan, a tág tartályból is! És az a problémám hogy miután teli töltöttem új folyadékkal nem megy a tág tartályba semmi! Elképzelhető hogy sok benne a levegő és azért nem dolgozik bele? Vagy külön kell valahol beletölteni?
A motort teljesen felmelegítettem hátha beledolgozik de semmi!
Valahol van rajta kupak amin a sok levegőt kilehet engedni, vagy rátölteni?
Köszi
?
Pár óra és megszületik kisvanyek, egy újabb motoros!
Azt a horvát 1,5 órás kunkort kihagytam volna a félsávoson.
Minden mindegy alapon lehet a legélvezetesebbet gurulni,sőt általában ilyenkor talál rá az ember a legtutibb utakra.
Simán.................volt hogy itthon is eltévedtem.
Tök jó neked,bármerre indulsz,mindig az újdonság erejével hat az útvonal!
Semmire se emlékszem csak hogy loholok az előttem lévő után.
Kisebb sikerrel.

Mondjuk ez most is igaz.
Az megvan nektek,amikor 2010-ben lejöttünk a glocknerről és letettem Kopaszt a panzió előtt,még le kellett mennem a faluba,íveken?