Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

úgy kompletten a vásárlásban! venni akarok az svhez pár dolgot plexit, láncot, betétet,
Nekem is volt hasonlóképpen egyszer a német ebay-en, csak én ott az autómhoz vettem jó áron Luk kuplungszettet. Ami nem akart feladódni a postára (mert ugye jön visszajelzés, ha szállítás státusza megváltozik). 1 hét elteltével úgy döntöttem írok a német boltnak, hogy mifasz?! Nem jött válasz... Majd ismételten írtam és megint nem jött válasz. Na ekkor már kezdtem aggódni, mert a pénzt elutaltam és státusz változatlan valamint, visszajelzés sincs.

Nah a 3. héten fogtam magam és elpanaszoltam a történetet az ebay-nek. Láss csodát, 2 nap múlva jött válasz, volt státusz változás:
Státusz az volt, hogy elküldve.
A levélben pedig kb ez állt: sajnáljuk, de sajnos észrevették, hogy hiányos a készlet és így nem küldik ki. A pénzt visszautalták a számlámra maradéktalanul. És köszönik a vásárlást.

Nah, nekem se kellett több (mivel állatira szükségem lett volna az alkatrészre) akkora kritikát oltottam oda, mint az Eifel torony és leírtam a storyt is illetve a véleményemet szóban is, nem csak csillagoztam.

Ettől függetlenül mindenkinek ajánlom, mert ezek kirívó esetek és a pénzt a PP visszaszerzi, ha gáz van. Persze evidens, hogy 90-95% elégedettségi szintet nem meghaladó eladóval szóba sem szabad állni.
Mit kéne segíteni?
Hali! ebay-en hogy kell vásárolni mert nem nagyon értek hozzá! és nincs vmi nagy angol tudásom! van egy jó pár dolog amit szeretnék megvenni de nem tudok! segítenél nekem?
coool
Na szóval most dőlt meg hogy nyugaton nem pofátlanok az emberek.
Dehogynem.Nem csak a magyar a simlis.
Jó egy hónapja ebay-en licitben nyertem egy pár hűtő borítást.Jó áron 20 fontért volt a kezdő licit és mivel télen a kutyának sem kell motoralkatrész meg is nyerem 20 fontért.
Már akkor gyanús volt hogy egy hétig imádkoztam egy invoice-ért hogy tegye hozzá a postát is.
De végül megtette.
Rá pár napra jött vissza a pénz és egy mail hogy bocs most nézte hogy sérült.
Na itt már tuti volt hogy nem kóser.
Ma nézem az aktuális kínálatot hűtő borításra és mi virít a 3.-4. tételként?
Ugyanaz a kép mint amit nyertem ugyanattól az eladótól mit tesz isten Very Good Condition-al.

Kell pofa hozzá azért.
Médiáról azaz svmedia.hu

Legörgetsz a lap aljára és ott vannak a pdf-ek.
Egyéb hasznos infó is van hála, Petinek

Ezúton is köszönet érte, sok hasznos dolgot tudtam meg az oldalról.
WTF "médiatár"?
Banki visszavett lehet a telephely szerint.
A buktato az hogy ha ket eve ott all szabadon eleg tre a kinezete es nem szervizeltek.
Sziasztok!

Gyarapítani szeretném az SV tulajok táborát. Decemberre össze is jönne rá a pénz már csak a vasat kéne kiválasztanom
(650S 2003 utáni ) de pl ennél mi lehet a zsákbamacska? legalább 250-el többet ér elvileg http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_sv_650_s-7402223
Ahelyett hogy letöltötted volna a médiáról az alkatrész listát.
Igen, köszi, én voltam, már megoldottam, ki is nyomtattam. Meló közben jó móka volt, egyesével: ábra belő, prtsrc, paint, mentés, képszerkesztő, átnevez, mentés. Nyolcvanvalahány ábra volt aszem. :]
Budapesten gondoltam. Szigetszentmiklóson is csinálnak..
Meg minden megyében...
Godollon is.
Valaki keresett robbantott ábrás suzukis cuccot. Lehet hogy ez hasznára vog válni.

link
Időszakos vizsgán ugyanazt nézik, mint egyedi forgalomba helyezéskor. Csak időszakos vizsgát már lassan minden garázsban csinálnak, forgalomba helyezést csak Mozaik, vagy Vas Gereben utcában.
Tudom, és állandó trükk, hogy azt mondják ha nem ismerőshöz mész, hogy "üt" a tárcsa miközben egyáltalán nem üt, de így megvágható vagy kicsikarható némi plusz...
Csak arra akartam utalni, hogy úgy tudom azt ellenőrzik, cirka állandó erővel folyamatosan fékezve a fékerő kb ugyan azt az értéket kell mutassa a műszeren. A maximális kilengés 5 vagy 10% lehet ha jól emlékszem.
Annyira nem vagy hülye....mert igazából a kínai hullámosnak nevezett tárcsák nem tudom mennyire felelnek meg a hazai szabványoknak? ...persze ettől függetlenül én is vennék...
Jólvan, egy kicsit hülyén fogalmaztam nem vagyok NKH-s se
Hát.............1,5 hónapja áll a garázsban.
Talán lemostam 1x oszt annyi.Nem nagyon rakosgatom de jobb a sora mint ha menne.
Mai sztori Hajdúszoboszlón egy Mol kútnál.
Venni akarok Mol láncsprayt mert elfogyott és nem akarom fényes lánccal eltenni a vasat.
Kérdezem van e. Van de nincs kirakva mert lejárt a szavatossága !? ,de azért megmutatja.Még azt mondja , hogy az elöző kutüzemeltetőtöl örökölte.
Mutatja az alján a dátumokat:
Gyártva 2009........, lejárat 2011.....
Kúton nem vennék mert a legdrágább,de kiváncsi vagyok. Az ár 3000. Két éve lejárt a szavatossággal. Nem is gondoltam hogy ennek is van szavatossága.
Mondom féláron megveszem !
Ő 10% kedvezmémyre gondolt....
Megittam a jóizű főzött kávét és elköszöntem !
FrPeti majd veszek Tőled akciósan 2300-ért !
akkor hullámos tárcsa miatt nagyon sok motort megfognak vágni
Hatra kell.veszel bicikliboltban ontapados macskaszemet 200 forintert.kinezel a hatan a motornak egy jo helyet es felrakod.